Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ  δεν θα παραιτηθούμε. 
Ο κόσμος μας  ψήφισε, μας  εμπιστεύτηκε και μας εμπιστεύεται. 
Το μοναδικό μας λάθος σε αυτή την πίστωση  ήταν ότι την ψηφίσαμε ενώ δεν έπρεπε, καθώς υπάρχει το κώλυμα του Α΄ Βαθμού συγγένειας. Αυτό που έπρεπε να πράξουμε ήταν να διορθώσουμε το λάθος μας και αυτό κάναμε. Αυτοί είμαστε, τα λάθη και τις παραλείψεις μας έχουμε μάθει σαν δημοτική αρχή να τις διορθώνουμε. Άλλωστε λάθη κάνουν όσοι πραγματικά εργάζονται, οι υπόλοιποι που απλά κάθονται σε μια καρέκλα κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς. 
Αλήθεια για τις υπόλοιπες καταγγελίες που έχει κάνει ο εν λόγω κύριος και οι οποίες είναι ανυπόστατες, γιατί δεν βγήκε να ζητήσει ένα συγνώμη; 
Ποιος ο σκοπός του; 
Ο εν λόγω κύριος που θέλει να λέγεται ήρωας, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας επαναστάτης της καρέκλας, χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα για τον τόπο του. 
Δεν είδαμε ποτέ να σχολιάζει για το πραγματικό έργο της Δημοτικής Αρχής. 
Μιλάει  για τους απολογισμούς του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας, γιατί δεν αναφέρει τον απολογισμό του 2014 που ήταν 1.100.000 (ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες) ή τον απολογισμό του 2012 που ακούμπησε το ποσό 1.300.00  και αναφέρει τον απολογισμό του 2015 που ήταν 860.000(οχτακόσιες χιλιάδες);  Δηλαδή 240.000 χιλιάδες μείον ο απολογισμός του 2015 και με τις διπλάσιες δουλειές, με συντήρηση παιδικών σταθμών, γηπέδων, με τις διπλάσιες εκδηλώσεις. 
Αλήθεια γιατί αυτή η εμπάθεια του εν λόγω κυρίου;
Να αναφέρουμε ότι δεν  κρύψαμε κανένα ένταλμα, για αυτό το λόγο υπάρχει και το πρόγραμμα διαύγεια για να τα βλέπουν οι πάντες. 
Το σημαντικό είναι να ασχολούμαστε με τις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας και όχι με θεατρινισμούς. 
Θα μπορούσε ο καθένας να κάθεται μπροστά από έναν υπολογιστή και να κρίνει γράφοντας ανούσια άρθρα, θεωρώντας ότι είναι ήρωας και ότι σώζει τον κόσμο. 
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ. 
Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους ενεργούς, δραστήριους με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο τους. Αυτοί είμαστε εμείς που τρέχουμε καθημερινά για τα προβλήματα του τόπου μας, δεν καθόμαστε κλεισμένοι σε ένα γραφείο. 
Από εδώ και πέρα θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες και νομικές διαδικασίες που πρέπει για να διευκρινιστεί η αλήθεια. 
Ο κόσμος θα μας κρίνει για το έργο που θα παραδώσουμε. 
Τονίζω ότι η συνείδηση μας είναι καθαρή και δεν μπορεί κανείς να την αμαυρώσει. 

-Επιστολή της Αντιδημάρχου κας Παναγιώτας Πανταζή και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σωτηρίου Τραυλού του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 

google page rank