Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννενα: Στην "φάκα" έμπορος ναρκωτικών με 340 κιλά κάνναβης - Είχε "μασκαρέψει" το αυτοκίνητο να μοιάζει με του ΟΤΕ

Μέσα σε λίγες ώρες σχεδόν 500 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν ενώ συνελήφθησαν τρία άτομα για εμπορία και μεταφορά ναρκωτικών στην χώρα μας.
Οι τρεις συλλήψεις έγιναν στα Γιάννενα εχθές και στην Άρτα σήμερα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα αστυνομικοί Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνέλαβαν έναν 45χρονο υπηκόο Αλβανίας, εμπόρου ναρκωτικών, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης, με σκοπό τη διακίνησή της στο εσωτερικό της χώρας.
Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, χθες το απόγευμα, συνελήφθη στη διασταύρωση Καλπακίου Ιωαννίνων, ο 45χρονος έμπορος ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο δράστης μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προς το εσωτερικό της χώρας, -110- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -340.050- γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψαν για το αυτοκίνητο, ότι έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και αποξεσμένο αριθμό πλαισίου, ενώ το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ερευνάται και επιπλέον τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου είχαν αλλοιωθεί, προκειμένου να προσομοιάζει με αυτοκίνητο του ΟΤΕ.
Τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο δράστης για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Επίσης σήμερα το πρωί στο Κομπότι Άρτας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, δύο Έλληνες, ένας 48χρονος άνδρας και μία 55χρονη γυναίκα, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (58) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (109.350) γραμμαρίων.
pamepreveza
google page rank