Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΩΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ "ΤΟ ΓΛΗΓΟΡΑΚΗ" KAI ΑΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ .............

Άντε κι όπου να ναι φτάνει κι ο πλανητάρχης για το ΓΛΗΓΟΡΗ μας... Γληγόρη μου...!!!


Όσο θέλουν να φωνάζουν γιατρούς και να χρησιμοποιουν γιατροσόφια οι Βονιτσάνοι του Γληγοράκη δεν θα του κανει κουκου όσο και αν προσπαθούν χρόνια τώρα. Ενω η μάνα του και οι υπόλοιποι θέλουν να τον παντρέψουν αναγκαστικά. Αυτός δεν μπορει να κάνει αλλιώς και δέχεται . 
Όλοι στήνουν ένα μεγάλο γλέντι . 
Όταν φτάνει όμως η βραδιά του γάμου και θα πρεπει να εκπληρώσει τις συζυγικές του υποχρεώσεις όλοι μένουν κάγκελο. Καλούν γιατρούς ντόπιους και ξένους με πολλά βοηθητικά όργανα , ο γληγοράκης όμως μας βγηκε Άκις . Μιας και δεν μπορούσε να το πει όμως πέθανε πάνω στην πράξη  προσπαθώντας μήπως  και τα καταφέρει............... Μεγάλη ντροπή στο χωριό κανένας δεν το είπε παρά μόνο τα έριξαν στην νύφη πως ήταν λυσσάρα νυμφομανείς. Κρυφό μυστικό σε όλους πλέον ο γάμος μετατράπηκε σε κηδεία με μοιρολόγια και επικήδειους λες και ήταν ήρωας. 
Στο τέλος όμως για να φύγει αυτή η κατάρα φοβήθηκαν πολλοί μήπως και είναι κολλητικό και μείνουν οι γυναίκες χωρίς ........................άνδρες, τον έκαψαν, τον γλέντησαν και τον έκλαψαν στήνοντας ένα τρελό χορό μπας και φύγει η κατάρα .
Γραφει : Η γνήσια Βονιτσάνα 
google page rank