Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

"Φίσκα" στο χασίς αυτοκίνητο στην Άρτα

Συνελήφθησαν, σήμερα νωρίς το πρωί  σε μπλόκο στο Κομπότι Άρτας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο έλληνες, ένας 48χρονος και μία 55χρονη, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας. 
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μετά από έρευνα, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, (58)  ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -109- κιλών και -350- γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
•    -109- κιλά και -350- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 
•    ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 
•    τρία κινητά τηλέφωνα  
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. 


google page rank