Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Γιώργος Βακάκης: Χιλιάδες έψαχναν στο Facebook – Κανείς δεν πίστευε την τραγωδία

Το ταξίδι στην Αράχωβα που αποδείχθηκε μοιραίο για τον ίδιο και άλλους τρεις ανθρώπους. Ένα τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας που βύθισε στο πένθος τρεις οικογένειες.  
Ο Γιώργος Βακάκης, ένας από τους νεκρούς του τροχαίου που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές.
Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo είχε πάρει την Porsche του πατέρα του για να ταξιδέψει ως την Αράχωβα. 
Είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, καθώς ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Cushing Academy του Μαϊάμι στις ΗΠΑ.
Ο "βενιαμίν" της οικογένειας, απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, είχε μεγάλη αδυναμία στις δυο μεγαλύτερες αδερφές του. Σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια αναλάμβανε ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση και συγκεκριμένα το τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου της επιχείρησης.
Βρισκόταν στο σπίτι του στα βόρεια προάστια όταν αποφάσισε να ξεκινήσει με τον καλύτερό του φίλο Ανδρέα Γεωργακόπουλο για εκδρομή στην Αράχωβα. 
Ήταν μετά το μεσημέρι της Κυριακής (26.04.2017) όταν ξεκίνησαν. Λίγες ώρες μετά, η Porsche που ανήκει στον ιδιοκτήτη της αλυσίδας Jumbo αλλά μέχρι στιγμής είναι άγνωστο ποιος από τους δυο νεαρούς την οδηγούσε, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταματημένο σε πάρκινγκ Honda Civic του Υπάτιου Πατμάνογλου, σκοτώνοντας την 33χρονη σύζυγό του Αποστολία και τον τριών ετών γιο τους, Παύλο.

Ο Γιώργος Βακάκης λάτρευε τα ταξίδια. Στο λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια του στις ΗΠΑ, από ουρανοξύστες και από τις δραστηριότητές του, όπως το τζετ σκι.
Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα παιδί χαμηλών τόνων. Ένα παιδί που απέφυγε όσο μπορούσε τη δημοσιότητα. Και από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ταυτότητά του και η εμπλοκή του με το πολύνεκρο τροχαίο, θέμα αναζήτησης στο internet.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Έθνος, μόνο τη Δευτέρα (27.02.2017) περισσότερα από 60.000 άτομα αναζητούσαν στο Facebook το όνομά του…
Με πληροφορίες από Έθνος και Ελεύθερο Τύπο
newsit.gr
google page rank