Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Περί Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων < ο Αμβρακικός >… Κάποιες αλήθειες για να μην ξεχνιόμαστε…!


Κάποιοι  θέλησαν να κάνουν τον Σύλλογό μας αρένα μισαλλοδοξίας.
Ο Σύλλογός μας έχει ήδη καταστραφεί μόνο από αυτούς που ενεργά αναζήτησαν και επιζητούν την διαίρεση τον ρατσισμό τον φανατισμό και την μισαλλοδοξία.
Μισαλλοδοξία είναι το μίσος για εκείνον που έχει διαφορετική άποψη.
Μισαλλόδοξος είναι ο μη ανεκτικός ο μη ανοικτός είναι ο φανατικός είναι ο εμπαθής είναι ο δογματικός.
Μισαλλοδοξία σημαίνει να μισείς τον άλλον γιατί πιστεύει κάτι διαφορετικό από εσένα.
Ώριμα συνειδητοποιείς πως δεν χρειάζεται κάποιες φορές να αφήνεις τους ανόητους να φέρονται ανόητα!
Δύναμη δεν είναι να αντιδράς πέφτοντας κι εσύ στο επίπεδο των άλλων.
Δύναμη είναι να ξέρεις ότι έχεις κερδίσει μάχες την στιγμή που οι άλλοι δεν το έμαθαν ποτέ , και τέτοιες μάχες έχουμε κερδίσει πολλές!
Κι όταν βλέπεις ότι ενώ εσύ έχεις θυσιάσει τα πάντα για κάποιους , εκείνοι θυσιάζουν εσένα στον βωμό του διχασμού τότε καταλαβαίνεις ότι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν στην ζωή σου για να σου δείξουν πόσο έξω έπεσες μαζί τους!
Κάποιοι στον Σύλλογο και στην Βόνιτσα , ενώ όλοι είμαστε ίσοι , νομίζουν ότι είναι πιο ίσοι από τους άλλους.
Κάποιοι στην ιδιαίτερη πατρίδα μας αλλά και στον Σύλλογο , νεότεροι αλλά και παλαιότεροι , έχουν αφυδατωθεί από ιδέες και έχουν στέρηση κάθε θετικής και υγιούς έμπνευσης.

Με κακόβουλα προσβλητικά  πικρόχολα ζηλόφθονα υπεροπτικά ρατσιστικά μισαλλόδοξα ανόητα και εξυπναδίστικα  σχόλια , και με ύπουλες πράξεις του σκοτεινού παρασκηνίου νόμισαν ότι ακόμα βρισκόμαστε στον μεσαίωνα.
Οι ανώνυμοι  και επώνυμοι ,  ανύπαρκτοι και ανήθικοι ηθικολόγοι διοχέτευσαν  τα < ευγενικά > τους συναισθήματα προκαλώντας ρήξη στον κόλπο του Συλλόγου μας αλλά και του πολιτισμού γενικότερα.
Κάποιοι ενοχλήθηκαν  από την ύπαρξή μας και έπαθαν σοκ  από την πλούσια πολιτιστική δράση του Συλλόγου μας στον ενάμισι χρόνο  μεταξύ 2014 και 2015.
Κάποιοι εξαφανισμένοι από τον Σύλλογο και ανύπαρκτοι στην πολιτιστική δράση της Βόνιτσας γενικά , θέλουν να εξαφανιστούμε από προσώπου γης για να μην φαίνεται η ανικανότητά τους και η ανυπαρξία τους.
Ο φανατισμός η βία η μισαλλοδοξία οι άναρθρες  φωνές και οι κραυγές δήθεν θρησκευόμενων , οι φοβίες οι αποκλεισμοί οι τακτικισμοί τα ψέματα και οι αντιπαλότητες αναπτύχθηκαν σαν ζιζάνια μέσα  στον Σύλλογό μας από κάποιους που δεν αξίζουν θέση στο πατριδοτοπικό πολιτιστικό κίνημα.
Ο Σύλλογος όπως λέει το καταστατικό υπάρχει για τους Βονιτσάνους οι οποίοι  ζουν στην Aθήνα , αλλά και για αυτούς που δεν γεννήθηκαν στην Βόνιτσα αλλά μακριά από αυτήν και από Βονιτσάνους γονείς.
Είναι απορίας άξιο πώς μερικοί κρίνουν με τον δικό τους τρόπο ποιος είναι τί , ενάντια στο καταστατικό.Μάλιστα μερικοί που έχουν υπηρετήσει τον Σύλλογο στο παρελθόν  όπως φαίνεται δεν έχουν κατανοήσει ή μάλλον δεν θέλουν να κατανοήσουν αυτή την παράμετρο.
Προς τί  το Βονιτσόμετρο από κάποιους;
Το Ε9 και η αναγραφή σε αυτό κτίσματος εντός Βονίτσης κρίνει το αν κάποιος είναι Βονιτσάνος;
Το καταστατικό αλλά και η κοινή λογική ενός μικρού παιδιού λέει πως όχι!!!
Ή μήπως το θρήσκευμα αν δεν είναι το ίδιο με αυτό της πλειοψηφίας έστω και της συντριπτικής 
θα κρίνει το αποδεκτό ή μη του γνήσιου και καλού  Βονιτσάνου;
Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποιοι είμαστε εμείς , αν αξίζουμε ή αν δικαιούμαστε να υπάρχουμε μέσα στον Σύλλογο;
Η υστερία με την οποία ταυτίστηκαν κάποιοι απολίτιστοι καταδεικνύει ότι βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά από το να οικειοποιηθούμε σαν τοπική κοινωνία , προοδευτικά και ανοιχτόμυαλα χαρακτηριστικά.
Το τί κάνει ο καθένας εκτός Συλλόγου δεν αφορά κανέναν μα κανέναν.
Κι αν υπάρχει κάποιο θέμα ή πρόβλημα τότε αυτό αυτομάτως συζητάται μέσα στο ΔΣ και όχι στο παρασκήνιο με ραδιούργο ύπουλο και υπονομευτικό τρόπο. 
Όσο κι αν αυτό ακούγεται δύσκολο για μια παραδοσιακά παρεμβατική κοινωνία στα προσωπικά δεδομένα των άλλων ,τα ατομικά και προσωπικά δικαιώματα  πρέπει να διασφαλίζονται από όλους  , και μάλιστα να αποτελεί αυτό επιδίωξη όλων!
Η εχθρότητα και η έλλειψη ανοχής για κάθε διαφορετική άποψη θεωρία  και θρησκευτική αντίληψη πρέπει να γίνει νόμος μέσα στην καρδιά μας.
Γιατί νόμος του Κράτους και του Συντάγματος έχει ήδη γίνει και δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν.
Το φαινόμενο της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας  αλλά και γενικότερα της ζήλειας και του φθόνου στον Σύλλογό μας αλλά και στην Βόνιτσα ( ευτυχώς από πολύ λίγους ) είναι μια ασθένεια που πρέπει να γιατρευτεί με την συνέργεια όλων μα όλων των παραγόντων του τόπου.Η ανοχή η σιωπή και ο ωχαδερφισμός  τελικά είναι συνενοχή , και ας μας συγχωρέσουν κάποιοι καλοί φίλοι…                               Άλλο είναι να κρατά κάποιος ουδέτερη θέση και άλλο με την ανοχή του να δίνει ουσιαστικά άλλοθι  στην μια πλευρά.
Στον Σύλλογό μας όλα λειτουργούσαν σε υπερβολικά καλό βαθμό και φυσικά  απείρως καλύτερα από ότι στο παρελθόν μέχρι να μαθευτεί και να κυκλοφορίσει η διαφορετικότητα του Προέδρου του Συλλόγου σε σχέση με τα θρησκευτικά του πιστεύω.
Ναι ,  ξαφνικά αρχές Αυγούστου του 2015 μόλις τελείωσαν οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού στην Βόνιτσα ( αφού η σκόνη που σηκώθηκε από την κατά δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιτυχημένη καλοκαιρινή πολυήμερη πολιτιστική δραστηριότητα ,  θορύβησε τους ζηλόφθονες ) εκκλησιαστικοί κύκλοι με δυό άτομα του Συλλόγου μας – ένα νυν και ένα πρώην μέλος του ΔΣ -  άλλαξαν γνώμη για τα πάντα άλλαξαν πλώρη και ξεκίνησαν την αποστασία τον διχασμό και την διαίρεση του Συλλόγου.
Αντί  με γενναίο και ευθύ τρόπο όπως όφειλαν σύμφωνα με το καταστατικό αλλά και με κάθε πολιτισμένη και ανθρώπινη λογική να θέσουν το όποιο ζήτημα προς συζήτηση στο ΔΣ ξεκίνησαν παρασκηνιακές συναντήσεις όχι με το ΔΣ και τον Πρόεδρο , αλλά με μέλη της τοπικής εκκλησίας η οποία κάλεσε προς συναντήσεις ακόμα και συγγενείς του προέδρου για να <δώσει> κατευθύνσεις!!!
Έτσι με αυτές τις κινήσεις κάποιοι  άρχισαν να σκάβουν τα θεμέλια του Συλλόγου προσπαθώντας να χτίσουν δικούς τους πύργους.Μάλιστα κάποιοι κάλεσαν σε μυστικό συμβούλιο κάποια μέλη του ΔΣ και κάποια εκτός ΔΣ!Η ανανδρία στο μεγαλείο της!!!
Η καθοριστική κίνηση που έδινε το σάλπισμα του πολέμου ήταν η επιστολή του Μητροπολίτη Κοσμά  προς τον Σύλλογο ( !!! ) ο οποίος ισχυριζόμενος την επικινδυνότητα ( !!! ) του προέδρου λόγω του θρησκεύματός του και μόνο ζήτησε ως Αυτοκράτωρ ( !!! ) να πράξει τα δέοντα( !!! )  ο Σύλλογος και να απομακρύνει( !!! )  τον Πρόεδρό του!!!!!!!!!!!
Η επιστολή αυτή , έγινε  σημαία των αποστατών και των μισαλλόδοξων οι οποίοι έχοντας                         < Κυβερνητικό εκπρόσωπο > άτομο άσχετο με τον Σύλλογο που ούτε καν κατοικεί στην Αθήνα ή στην Βόνιτσα κατάφεραν  να καταστρέψουν τον μεγαλύτερο εν δυνάμει Σύλλογο του Ξηρομέρου!
Ο Ιντερνετικός  πόλεμος εναντίον του Προέδρου  με επώνυμα αλλά κυρίως με ανώνυμα αισχρά και ανυπόστατα κείμενα  έκανε την κατάσταση ασφυκτική.Ο Σύλλογος αντί να συνεχίζει να παράγει πολιτισμό άρχισε να παράγει δηλητήρια ζιζάνια και πολιτιστική αρρώστια.
Η πρόωρη κήρυξη των εκλογών  με πρωτοβουλία του προέδρου τελικά αντί να επιφέρει μείωση της έντασης έδωσε την ευκαιρία για εξτρατεία αποδόμησης όσων ατόμων είχαν πραγματικά δουλέψει για τον Σύλλογο με το μοναδικό επιχείρημα ότι  έχουν σταθεί και συνεργαστεί δίπλα στον πρόεδρο.
Τελικά η Γενική Συνέλευση στις 15 Δεκεμβρίου αλλά και οι  εκλογές  δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ ούτε τυπικά ούτε νόμιμα αφού επικράτησε η βία οι προπηλακισμοί η ένταση οι απειλές και η νοθεία των εκλογών.
Ψήφισαν άτομα που δεν ήταν μέλη του Συλλόγου μέχρι την ημέρα των εκλογών , και ούτε αποδεκτά μέλη εγγεγραμμένα στους καταλόγους του συλλόγου όπως λέει το καταστατικό.Δεν αρκεί μόνο να βρεθείς για πρώτη φορά στον Σύλλογο , να πληρώσεις συνδρομή για να ψηφίσεις ή να ψηφιστείς.Η απόφαση για νέα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου και εκλογής πρέπει να παίρνεται από κάποιο ΔΣ και όχι να ισχύει το < μπάτε σκύλοι αλέστε >…
Μάλιστα παλαιότατο μέλος του Συλλόγου το οποίο για πάρα πολλά χρόνια έρχεται σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου , δήλωσε από το βήμα της γενικής συνέλευσης ότι πολλά άτομα τα βλέπει για πρώτη φορά…Κάτι θα ήξερε βέβαια. Το ότι κάποιοι πλήρωσαν συνδρομή αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα του εκλέγειν ούτε του εκλέγεσθαι όπως ρητά αναφέρει το καταστατικό.Επίσης συνέβη το εξής απίστευτο :  ψήφισαν δέκα άτομα που ούτε καν πλήρωσαν συνδρομή! !!
Είναι αστείο βέβαια το επιχείρημα να λέει κάποιος ότι δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα των εκλογών αν ψήφιζαν λιγότερα άτομα.Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή ψηφοφορία , αλλά με μια οργανωμένη παρασκηνιακή ενορχήστρωση διχασμού αποστασίας και καπηλίας με πολλές γνωστές και άγνωστες παραμέτρους.
Το προεδρείο της Συνέλευσης και των εκλογών δεν έκανε σωστά την δουλειά του αφού δεχόταν να ψηφίζουν άτομα που δεν ήταν υπό την έγκριση του ΔΣ όπως αναφέρει το καταστατικό.Αλλά ακόμα και αν ξεπεράσουμε αυτές τις παρανομίες τί θα πούμε για την έλλειψη πρακτικού εκλογών και πρακτικού γενικής συνέλευσης ;Δύο από τα τρία μέλη της επιτροπής αποχώρησαν κατά την διάρκεια της διαδικασίας ( δεν έχει σημασία σε ποιο στάδιο ) αηδιασμένα από το κλίμα εκφοβισμού απειλών και τραμπουκισμών , αυτών που σαν σκοπό τους είχαν απλά τον διωγμό του προέδρου με κάθε τρόπο άσχετα με τις πρακτικές που θα ακολουθούσαν.
Τι θα έπρεπε να κάνει το τρίτο μέλος του προεδρείου που απέμεινε μόνο του;Έπρεπε ως όφειλε να διακόψει την διαδικασία και τουλάχιστον να μην την συνεχίσει ως μονοκρατωρ αυτοκράτωρ.      Ήξερε το μοναδικό μέλος του προεδρείου που απέμεινε , ότι μόνο του δεν μπορούσε να συνεχίσει καμία διαδικασία και φυσικά ούτε να την καταστήσει νόμιμη με μόνο μία και μοναδική  υπογραφή.Βέβαια το άτομο αυτό που μέχρι την ημέρα των εκλογών δεν είχε καμία σχέση και συμμετοχή στον σύλλογο και που κακώς έγινε δεκτή η συμμετοχή του στις εκλογές , ήταν το άτομο που έμελε να γίνει πλαστή πρόεδρος με πλαστές άκυρες και παράνομες διαδικασίες .Καθόλου τυχαίο φυσικά αφού το όνομα του ατόμου-πλαστού προέδρου ήταν ανάμεσα στο χαρτάκι με τα 7 ονόματα που δόθηκε στα άτομα που σύρθηκαν στην συνέλευση για να ψηφίσουν παράνομα.Βλέπετε αυτά τα άτομα που πήραν χαρτάκι-εντολή ψήφου , δεν ήξεραν πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο και έπρεπε να καθοδηγηθούν για τα ονόματα που έπρεπε να ψηφίσουν.Τελικά το  χαρτάκι ( που κανένας δεν το χαρακτήρισε παράνομο )  κάποιοι τόλμησαν να αμφισβητήσουν την ύπαρξή του και να το δηλώσουν σαν κατασκεύασμα του προέδρου!                                      Τί υποκρισία!!!
Το ένα από τα δύο μέλη της επιτροπής  ( εκτελούσε χρέη προέδρου συνέλευσης και εκλογών ) που αποχώρησαν έγραψε στο διαδίκτυο λίγα λεπτά μετά από την αποχώρησή του : 
  «Πήγα σήμερα στη Γ.Σ. των Εν Αθήναις Βονιτσάνων είχαμε κ εκλογές για καινούργιο Δ.Σ. Ποιό στημένες εκλογές δεν έχω ξαναδεί. Ούτε ο Κιμ Γιόνγκ Ούν δεν έκανε τέτοιες. Η πλάκα είναι ότι συμμετείχα κι εγώ στο ψηφοδέλτιο αλλά τα έκανα Π……  ΟΛΑ».
Αργότερα μετά από λίγες μέρες μεταξύ άλλων έγραψε τα εξής : 
 << … οι εκλογές αυτές ήταν χειραγωγημένες και στημένες από άτομα πού ανήκουν στο παρελθόν. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας της Γ.Σ. και των εκλογών στην οποία ήμουν μέλος του προεδρείου της Γ.Σ. και  των εκλογών , παρατηρήθηκαν κωμικοτραγικά γεγονότα όπως : ρατσιστική επίθεση στον πρόεδρο του συλλόγου  για τα θρησκευτικά του πιστεύω κυκλοφορούσε χαρτί NO PAPER με 7 ονόματα ανάμεσα σε αυτά και  το δικό μου για χειραγώγηση των ψηφοφόρων, φραστική επίθεση του Γ.Γ. στον πρόεδρο αθρόα επίσκεψη μελών??? προς το τέλος και άλλα αστεία γεγονότα. Αηδιασμένος αποχώρησα από την θέση μου κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων διότι δεν ήθελα να νομιμοποιήσω αυτή τη κατάσταση >>.
Όσες απόπειρες κι αν έγιναν εκ των υστέρων από το πλαστό ΔΣ για  να < φτιαχτούν > έστω ετεροχρονισμένα και παράτυπα χαρτιά-πρακτικά  Εκλογών και Συνέλευσης απέτυχαν.  
Τελικά 6 μόνο άτομα χωρίς καν την συμπλήρωση των 7 συμβούλων και χωρίς την ύπαρξη αναπληρωματικών αφού κανένας από αυτούς δεν δεχόταν ότι οι εκλογές ολοκληρώθηκαν νόμιμα , και χωρίς την ύπαρξη πρακτικού εκλογών και πρακτικού γενικής συνέλευσης προχώρησαν χωρίς καμιά δικαιοδοσία και χωρίς καμία εξουσιοδότηση από επιτροπή εκλογών , στην σύσταση ΔΣ παράνομου και μη ικανού να αποδείξει στην νόμιμη και διορισμένη από το κράτος υπηρεσία της περιφέρειας (πρώην Νομαρχία ) την νομιμότητά του.
Έτσι σήμερα σύμφωνα με το κράτος και όλες τις υπηρεσίες του και σύμφωνα με τον μοναδικό φάκελο του συλλόγου που είναι ανοιγμένος στο μοναδικό αρμόδιο τμήμα ελέγχου των συλλόγων της Ελλάδος ο μόνος υπαρκτός και νόμιμος πρόεδρος είναι ο Χόρτης Διονύσιος του Νικολάου.                           Κανένας άλλος προηγούμενος πρόεδρος δεν είχε φροντίσει να νομιμοποιήσει τον σύλλογο - πέραν από την κατάθεση του καταστατικού – και ούτε να πάρει ΑΦΜ του συλλόγου ( όπως έκανε ο νυν πρόεδρος Διονύσης Χόρτης ) ώστε οι οικονομικές κινήσεις και οι εισπράξεις χρημάτων να γίνονται με νόμιμο τρόπο.
Στον σχετικό φάκελο της Περιφέρειας είναι κατατεθειμένα όλα όσα έγιναν στον σύλλογο από το καλοκαίρι του 2015 έως και τον Ιανουάριο του 2017 ( δημόσιες κινήσεις ή του παρασκηνίου )  είτε από τους νόμιμους εκπροσώπους του συλλόγου είτε από τους πλαστούς αποστάτες, και όλες οι ανακοινώσεις δηλώσεις  και τα σχόλια ανώνυμα ή επώνυμα που έχουν γραφτεί από τον οποιοδήποτε στο διαδίκτυο για το ίδιο διάστημα.
Η επίσημη Πολιτεία λοιπόν και το τμήμα που υπάγονται οι πολιτιστικοί σύλλογοι γνωρίζει καλά όλα όσα έχουν συμβεί στον σύλλογο.Μάλιστα όπως μας δηλώθηκε όχι μόνο δεν αναγνωρίζουν αποτέλεσμα εκλογών αλλά ούτε καν δέχονται σαν νόμιμη την τέλεση πρόωρων εκλογών αν δεν υπήρξαν ( πράγματι δεν υπήρξαν ) γραπτές  παραιτήσεις όλου του ΔΣ και των αναπληρωματικών μελών.
Αλλά ακόμα και αν όλα ήταν σωστά ωραία νόμιμα και τυπικά κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Δεκεμβρίου του 2015 τότε τι έχουμε να πούμε για την επιχείρηση   να γίνει νόμιμη  ( ; ) γενική συνέλευση τον Δεκέμβριο του 2016;
Σε αυτή την πλαστή γενική συνέλευση δεν υπήρξε ούτε καν απαρτία των μελών αφού δεν  συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός απαρτίας των μελών.Και δεν υπήρξε αναβολή όπως όριζε το καταστατικό αλλά και πολύ περισσότερο δεν υπήρξε και ούτε συντάχθηκε η έκθεση ελέγχου της τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής όπως ορίζει το καταστατικό.Δηλαδή το πλαστό ΔΣ επιχείρησε να ελέγξει τον εαυτό του παρακάπτοντας την εξελεγκτική επιτροπή που ρόλο έχει να κάνει τον οικονομικό έλεγχο – και όχι μόνο – του ΔΣ συντάσσοντας απολογιστικό έγγραφο το οποίο και διαβάζεται στην γενική συνέλευση.Εστάλη επιστολή από τον πρόεδρο του Συλλόγου Χόρτη Διονύση προς ένα μέλος του Συλλόγου το οποίο ήταν υποψήφιο για την εξελεγκτική επιτροπή.Ερωτήθη αν προσκλήθηκε από το σύλλογο για να συνεδριάσει η εξελεγκτική επιτροπή.Ερωτήθη αν παρέλαβε προς έλεγχο το πρακτικό γενικής συνέλευσης και το πρακτικό εκλογών.Ξέρουμε ότι η επιστολή αυτή διαβάστηκε στην πλαστή γενική συνέλευση που έγινε χωρίς απαρτία.Και ξέρουμε ότι ούτε κάποια εξελεγκτική επιτροπή συνεδρίασε ούτε οικονομικός έλεγχος έγινε….Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει…
Όσο για το άκυρο και παραπλανητικό χαρτί που κυκλοφορεί με τον χαρακτηρισμό <σύσταση ΔΣ > έχουμε να πούμε ότι τέτοιο παρόμοιο χαρτί μπορεί να συντάξει ο οποιοσδήποτε εντός και εκτός συλλόγου και να γράψει σε αυτό  ότι θέλει και νομίζει ο ίδιος.Δηλαδή να γράψει όποιο όνομα του κατέβει από το κεφάλι αποδίδοντάς του μια θέση προέδρου ή γραμματέα ή ταμία χωρίς να δηλώνει από πού πηγάζει η εξουσιοδότηση να το κάνει αυτό.Κανένα χαρτί σύστασης ΔΣ δεν ισχύει αν δεν συνοδεύεται από τα δυο απαραίτητα χαρτιά-πρακτικά εκλογών και γενικής συνέλευσης που δεν υπάρχουν.
Όσο για την κίνηση του πλαστού ΔΣ να πάει στην εφορία και να πάρει τα κλειδιά που δίνουν το δικαίωμα ηλεκτρονικής κατάθεσης φορολογικής δήλωσης του συλλόγου έχουμε να πούμε τα εξής : Η κίνηση αυτή έγινε με τρόπο και μέθοδο που παραπλάνησε την εφορία και  με ανύπαρκτα υποστηρικτικά έγγραφα.Η εφορία αναγκάστηκε μετά από καταγγελία μας να επανεξετάσει την υπόθεση η οποία μέσω αρμόδιου ελεγκτή που ανέλαβε το ζήτημα , έχει φτάσει στον ίδιο τον διευθυντή.Αν η ένστασή μας ήταν αστήριχτη σίγουρα θα είχε πεταχτεί στα σκουπίδια.Αυτό το θέμα δεν θα το αφήσουμε και είμαστε αποφασισμένοι να το φτάσουμε ως το τέλος.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πάρα πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση του διχασμού της αποστασίας αλλά και του πλαστού ΔΣ που υπάρχει αλλά δεν θα το κάνουμε.
Τελικά θα πούμε μόνο αυτό : Όσο κι αν προσπαθούν κάποιο πλαστοί να καπηλευτούν τον σύλλογο και να δηλώνουν πρόεδροι και αντιπρόεδροι δεν μπορούν να το πετύχουν.Η Ελληνική Πολιτεία δεν σύρεται από τις προθέσεις κανενός.Το Ελληνικό Κράτος έχει Νόμους που είναι θεματοφύλακες θεσμών.Κανένας πλαστός δεν μπορεί να πετύχει τίποτα όσο κι αν αυτόπροβάλλεται όσο κι αν αυτόπροσδιορίζεται όσο κι αν στρουθοκαμηλίζει.Το πρόβλημα του συλλόγου έτσι όπως τον κατάντησαν κάποιοι δεν κρύβεται κάτω από κανένα χαλάκι.Το πρόβλημα όλοι θα το βρούν μπροστά τους αφού δεν μπορούν να έχουν νομιμότητα από κανένα θεσμικό όργανο του κράτους.                                                           
Όσο για τις παράνομες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων που χρησιμοποιούν οι πλαστοί του συλλόγου υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και ο ΣΔΟΕ. Μην μας πουν κάποια στιγμή ότι δεν προειδοποιήσαμε.
Θα μου πείτε τώρα τι θα πρέπει να γίνει από δω και πέρα….
Ένα απλό συγνώμη προς τα διωγμένα μέλη του συλλόγου ( δεν είναι μόνο ο πρόεδρος αλλά πάνω από 10 ) για την βάναυση συμπεριφορά απέναντί τους  δεν αρκεί.
Το μεγάλο κακό για τον πολιτισμό και τον σύλλογο έγινε.
Ας πρόσεχαν κάποιοι….
Εμείς δεν εξαφανιστήκαμε…Εδώ είμαστε…Όποιος θέλει το καλό του συλλόγου ξέρει τον δρόμο…
ΧΟΡΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων < ο Αμβρακικός >.

google page rank