Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Δύο γήπεδα φτιάχνονται στην Κατούνα, το παρών έδωσε σήμερα στις εργασίες και ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης.


Σήμερα πρωί - πρωί πάνω από είκοσι φορτηγά της εταιρείας αλλά και του Δήμου κουβαλούσαν χώμα και το τοποθετούσαν στον αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να τον ανεβάσουν σε ύψος όπου στην συνέχεια θα στρωθεί θα τοποθετηθούν αγωγοί αποστράγγισης για τα νερά τα οποία θα φεύγουν με σωλήνες στο ρέμα που περνάει παρακάτω και ανατολικά του γηπέδου. 
Στην συνέχεια θα κατασκευασθεί αυτόνομο πότισμα και θα γίνει η σπορά του χόρτου. 
Στο δεύτερο γήπεδο εκτελούνται εργασίες στο διπλανό χωράφι που  είναι του Δήμου και θα χρησιμοποιείται από τις ομάδες σαν βοηθητικό για προπονήσεις.
Γεγονός είναι πως το γήπεδο της Κατούνας θα ξεπεράσει κάθε όριο προϋπολογισμού από τον Δήμο διότι όπως προχωράνε οι εργασίες όλο και θα παρουσιάζονται μεγαλύτερες ανάγκες και κατασκευές ενώ αργότερα και έξοδα συντήρησης. 
Θα έχουμε περίφραξη και των δυο γηπέδων και κατασκευή κερκίδας. 
Σήμερα το παρών στις εργασίες έδωσε και ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους ρυθμούς του έργου.
Στις επάλξεις βρίσκονται καθημερινά ο πρόεδρος της Κατούνας Θωμάς Καφρίτσας ο οποίος ευχαριστεί για μια ακόμα φορά τον φίλο του εργολάβο Δημ. Έργων κ. Δημ. Παπαδημητρίου, που συμβάλει εθελοντικά για τον αθλητισμό στην προσπάθεια αυτή.
Επίσης στις επάλξεις βρίσκεται ο πρόεδρος της ομάδας που Χρήστος Στραβοκέφαλος και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας που ο καθένας βοηθάει με τον τρόπο του. 
Κουβαληθήκαν περίπου 2.500 κυβικά υλικού και τοποθετήθηκε στο γήπεδο. Το πρώτο μέρος  τελείωσε σήμερα μιας και τα φορτηγά της εταιρείας κουβαλούσαν μέχρι το βράδυ.  
Το δυναμικό τρίο ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του χωριού και ο πρόεδρος της ομάδας 
Το όνειρο της νεολαίας γίνεται πραγματικότητα μιας και η ιστορική ομάδα του Ξηρομέρου που έχει έτος ίδρυσης το 1949 θα αποκτήσει γήπεδο με φυσικό χόρτο και κανονικό βοηθητικό.
Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, η δημοτική του ομάδα Στούπας Θεόδωρος, Καρέλου Αθηνά, Προδρομίτης Σωτήρης, ο πρόεδρος του χωριού μας Θωμάς Καφρίτσας με τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Στραβοκέφαλο έχουν δίκιο να είναι ευχαριστημένοι με τις εργασίες που προχωράνε, μιας και βλέπουν και εισπράττουν την ικανοποίηση των συγχωριανών μας για το ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

























Στραβοκέφαλος Χρήστος,Σκουλικαρίτης Σπύρος,Θωμάς Καφρίτσας,Βασίλης Κολύδας, Κώστας Μυρομμάτης και Σαμαντάς Νικόλαος 






Γιώργος Αποστολάκης και Θωμάς Καφρίτσας













google page rank