Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Έσπασε το αήττητο σερί των 4 αγωνιστικών του Οδυσσέα ο Αμβρακικός μέσα στο Νυδρί

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε σήμερα ο Αμβρακικός Βόνιτσας από το Νυδρί όπου πήρε την εκτός έδρας νίκη για την 8η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με σκορ 0-1, σε ένα παιχνίδι που θύμιζε ντέρμπι προ οκταετίας όταν οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί σε ματς Δ Εθνικής του 5ου Ομίλου.
Οι παίχτες του Φίντζου μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το καλύτερο δυνατό από το παιχνίδι και μόλις στο 4’ λεπτό ο Γκίνι ύστερα από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων με ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα λίγο πιο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως γκολ με τις δυο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες 0- στα αποδυτήρια του ημιχρόνου.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Βόνιτσας ήταν αυτή που είχε τα ηνία του αγώνα, κάτι που μετουσιώθηκε σε γκολ στο 60ο λεπτό από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόντη η μπάλα κατέληξε  στα δίχτυα του ανίκητου ως εκείνη τη στιγμή Κυριακίδη. Οι φωνές του προπονητή των γηπεδούχων αφύπνισαν τους παίχτες που από το γκολ και μετά έδειχαν πιο αποφασιστικοί και έχασαν 3 καλές ευκαιρίες με τους Σταύρου, Θεράπο και Γαζή Ι., χωρίς όμως να έρθει το γκολ της ισοφάρισης.
Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.
Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. , KΩΤΣΗΣ Θ.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(ΒΑΝΝΑΣ): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΚΑΡΤΑΝΟΣ(77΄ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ), ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ(68΄ ΒΕΡΥΚΙΟΣ), ΓΑΖΗΣ Ι., ΣΤΑΥΡΟΥ, ΘΕΡΑΠΟΣ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ(ΦΙΝΤΖΟΣ): ΚΑΡΔΑΝΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ – ΣΑΡΤΖΗΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ(77΄ ΡΕΠΠΑΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΝΙ(90΄ ΤΣΩΛΗΣ), ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ(89΄ ΤΣΑΒΑΛΑΣ)
gosports
google page rank