Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ. ΠΝΙΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

Δύο είναι έως τώρα τα θύματα από την άνευ προηγουμένου καταστροφή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία άτυχη γυναίκα, ηλικίας 75 με 80 ετών, έχασε τη ζωή της στην περιοχή της Μάνδρας, ενώ νεκρός ανασύρθηκε και ένας ηλικιωμένος άνδρας 89 ετών, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο υπόγειο διαμέρισμά του στην οδό Αγαμέμνονος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του κατάφεραν να βγουν από το σπίτι.
Μάλιστα, η αστυνομία αναφέρει ότι στην ίδια περιοχή υπάρχουν και άλλα εγκλωβισμένα άτομα στην ίδια γειτονιά. Νεότερες πληροφορίες, στις 10:40, ανέφεραν ότι δύο γυναίκες έχουν μεταφερθεί με υποθερμία στο νοσοκομείο και ότι υπάρχει και ένας τραυματίας. 
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος. Πριν από λίγο έφτασαν τα συνεργεία στο σημείο, όπου ανέσυραν νεκρή τη γυναίκα.
Τόσο η περιοχή της Μάνδρας όσο και της Νέας Περάμου τέθηκαν πριν λίγο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. 
Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους. Μέχρι πριν λίγο η Πυροσβεστική επιβεβαίωνε ότι υπήρχαν εγκλωβισμένοι, ωστόσο υποστήριζε ότι καμία ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. 
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση. Στην περιοχή πρόκειται να μεταβεί ο ίδιος ο Ν. Τόσκας και ίσως κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών
Φωτογραφίες: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI -Intimenews/AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΑΠΕΤΣΙΚΑΣ
iefimerida.gr 
google page rank