Τρίτη 24 Απριλίου 2018

“Τελείωσε”….με την ψυχή της η Πλαγιά τον Αχέροντα Καναλακίου

Με απόλυτη ανατροπή η Πλαγιά επιβλήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στο δημοτικό στάδιο Πλαγιάς του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με 3-2 για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ρίχνοντας το Καναλάκι από το θρόνο του και οδηγώντας το πρωτάθλημα στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι έντεκα μαχητές του Θωμά Βασιλειάδη κατάφεραν και έκαναν την ανατροπή και πέτυχαν μια μεγάλη νίκη, αφού ενώ βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, γύρισαν το ματς, που ουσιαστικά δεν είχε καμία βαθμολογική αξία γι’ αυτούς, και τελικά πήραν τη νίκη με 3-2.
Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι το Καναλάκι προηγήθηκε πολύ νωρίς στο ματς αφού μόλις στο 8’ μετά από κόρνερ του Νικολάου ο Τσομπάι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 15’ ο Μωραΐτης Β. έχασε κλασική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα και ο Νικολάου τους τιμώρησε στο 17΄ που με σουτ διαμόρφωσε το 0-2. Ο Μωραΐτης Γ. με πλασέ από κοντά στο 25’ μείωσε το 1-2, με τον Τσομπάι να απειλεί στο 27’. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν μετά το 1-2, πίεζαν και μάλιστα στο 44’ έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Μωραΐτη Β. για το 2-2, με το ημίχρονο να τελειώνει 1-2 υπέρ των φιλοξενουμένων.
Στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου το Καναλάκι είχε δοκάρι με τον Βασιλείου, φάση που ίσως και να έκρινε το ματς. Οι γηπεδούχοι το πίστεψαν και με στρωτό ποδόσφαιρο προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις και να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 83’ ΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μωραΐτη Β. ο Μαχαλιώτης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, με το παιχνίδι να παίρνει φωτιά. Η Πλαγιά στο 85’ έκανε το 3-2 όταν μετά από βολέ του τερματοφύλακα Λιάσκου, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Λάμπρου Καταγή και κατέληξε στα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τη μεγάλη αυτή νίκη.
Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ Γ.
Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π.- ΚΕΦΗΣ Γ.
Α.Ο Πλαγιάς(Βασιλειάδης): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΚΟΚΟΛΗΣ Γ., ΚΟΚΟΛΗΣ ΣΤ., ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ(53’ ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ(93 ΣΚΛΗΒΑΣ), ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ι., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β., ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ.
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου(Τζίμας): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΜΥΖΕΚΙΑΡΙ, ΜΠΟΥΡΝΑΣ(86’ ΚΟΚΚΑΛΗΣ), ΤΖΙΜΑΣ Θ., ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, HOXHA, ΖΗΣΗΣ(70’ ΜΠΑΚΑΣ), ΕΛΕΖΙ, ΤΣΟΜΠΑΙ, ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ(60΄ΖΑΚΚΑΣ).









































gosports
google page rank