Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Δύο νεκροί στο τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισού – Έγινε αλκοτέστ στον οδηγό της νταλίκας που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και “έλιωσε” 2 αυτοκίνητα

- Νεκροί οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων με τα οποία συγκρούστηκε η νταλίκα - Χαροπαλεύει στην εντατική η συνοδηγός του ενός ΙΧ - Ο οδηγός της νταλίκας έσπασε τις μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα - Ουρές χιλιομέτρων στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά

Ήταν 05:40 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Κηφισού. Μια νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία έσπασε τις μπάρες πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα προς Πειραιά. Τα ΙΧ μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες. Από τα συντρίμμια των δυο επιβατικών αυτοκινήτων ανασύρθηκαν δύο άνδρες νεκροί και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.
Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός της νταλίκας είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του έγινε αλκοτέστ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Το βαρύ όχημα παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Έσπασε τις μπάρες της λεωφόρου Κηφισού λίγο πριν την Πέτρου Ράλλη στο ύψος του ΙΚΕΑ και περνώντας στο αντίθετο ρεύμα “έλιωσε” δυο ΙΧ αυτοκίνητα.
Είναι ενδεικτικό ότι το βαρύ όχημα σταμάτησε την “τρελή” πορεία του μόνο όταν προσέκρουσε στις μπάρες του παραδρόμου στο αντίθετο ρεύμα.
Στην Τροχαία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Η περιοχή αποκλείστηκε και έγιναν προσπάθειες απεγκλωβισμού. Δυστυχώς για τους δυο οδηγούς οι προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες. Είχαν βρει τραγικό θάνατο. Μια γυναίκα ανασύρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου.
Ακόμη και αυτή την ώρα, λόγω του τροχαίου, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη λεωφόρο Κηφισού. Το μποτιλιάρισμα ξεκινάει χιλιόμετρα πιο πριν στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά (δείτε εδώ την κίνηση στη λεωφόρο Κηφισού).
Ρεπορτάζ: Ε. Μιλή – Θ. Πάνου
google page rank