Ετικέτες

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Πολύ νερό η νέα γεώτρηση. Προχωράει με γοργούς ρυθμούς το έργο ''Βελτίωση υδροδότησης Παλαίρου - Πογωνιάς - Στενού'

 Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο της υδροδότησης της Παλαίρου, της Πογωνιάς και το Στενού του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. 

Ο εργολάβος ήδη έχει προχωρήσει με τον αγωγό υδροδότησης σε σημαντικό βαθμό, ενώ χθες 11/5/2018 έγινε και η δοκιμαστική άντληση της νέας γεώτρησης η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από θέμα ποσότητας νερού και από θέμα ποιότητας. 
Το συγκεκριμένο έργο είναι αρκετά σημαντικό καθώς τα καλοκαίρια υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που το νερό δεν έφθανε να καλύψει τις ανάγκες των κοινοτήτων λόγω του τουρισμού, μάλιστα πέρυσι ο Δήμος έφτασε στο σημείο να κλείσει το νερό στις ντουζιέρες που υπάρχουν στις παραλίες προκειμένου να τροφοδοτηθούν τα σπίτια. 

Το έργο της υδροδότησης αποτελεί προσωπική δικαίωση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και όλης της Δημοτικής του ομάδας, οι οποίοι εξαρχής έτρεξαν και προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί και να ξεκινήσει το έργο.