Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Το καλοκαίρι πλησιάζει. Ολοκληρώνονται οι εργασίες στην παραλία

Ήταν αναγκαία η επέμβαση του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας καθώς τα τελευταία χρόνια ύστερα από ισχυρές βροχοπτώσεις και άσχημες καιρικές συνθήκες τμήματα των πεζοδρομίων της παραλίας, έπεφταν με κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων. 

Ένα μεγάλο τμήμα μπροστά από το εστιατόριο «Πανόραμα» έπεσε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών το χειμώνα. 

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας έλαβε τα απαραίτητα μέτρα και προχώρησε σε επέμβαση σε εκείνο το σημείο αλλά και σε άλλα σημεία που είχαν πρόβλημα, σε ολόκληρη την παραλία μπροστά, όπου χιλιάδες τουριστών επισκέπτονται τα καταστήματα της Παλαίρου αλλά και απολαμβάνουν το μπάνιο τους. 

Έτσι έγινε η παρέμβαση από την ιδιοκτησία Παξινού έως ιδιοκτησία Δάγλα, έσπασαν το πεζοδρόμιο το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν κούφιο καθώς το τοιχίο που υπάρχει στην πλευρά της θάλασσας είχε διαβρωθεί λόγω της αρμύρας. 

Τοποθετήθηκαν ογκόλιθοι στο εσωτερικό και από πάνω έπεσε τσιμέντο για να ''δέσει'' και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο μέλλον και τοποθετήθηκαν η κατάλληλη πλακόστρωση. 

Τέλος να επισημάνουμε ότι έγινε αλλαγή στα περισσότερα κολωνάκια τα οποία είχαν σαπίσει λόγω της αρμύρας και τοποθετήθηκαν καινούργια ανοξείδωτα, ενώ όπως μας ενημέρωσαν τις επόμενες ημέρες θα γίνει αλλαγή και στα υπόλοιπα με καινούργια ανοξείδωτα. 

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η Πάλαιρος ετοιμάζεται να καλοδεχθεί όλους εμάς που την αγαπάμε, όλους τους ξένους και Έλληνες τουρίστες. 




















google page rank