Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Mark Warner να ανοίξει θέρετρο στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Πάλαιρο ( Η ανάπτυξη συνεχίζεται στην Πάλαιρο)

Ο Mark Warner ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ξανά ένα θέρετρο στις ακτές του Ιονίου.

Το Paleros Beach Resort πρόκειται να ανοίξει τον Μάιο του 2019 μετά από μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Η τοποθεσία ήταν ένα θέρετρο του Mark Warner πριν από περίπου δέκα χρόνια και θα επανασχεδιαστεί πλήρως για το άνοιγμά της.
Θα διαθέτει ένα ξενοδοχείο 130 δωματίων με δίκλινα δωμάτια, σουίτες και οικογενειακά δωμάτια τα οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι επιπλωμένα σε πρότυπο πέντε αστέρων.
Οι δραστηριότητες στο νέο θέρετρο θα περιλαμβάνουν ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα, καγιάκ, επιβίβαση με ποδήλατο, τένις, ποδηλασία με την επιλογή για ξεναγήσεις καθώς και μαθήματα γυμναστικής. Όλα περιλαμβάνονται στο κόστος των διακοπών.
Οι επισκέπτες θα έχουν την επιλογή να κάνουν ημιδιατροφή με πρωινό και δείπνο και θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε πλήρη διατροφή για να συμπεριλάβουν το γεύμα.
Η παιδική μέριμνα είναι διαθέσιμη για βρέφη από τέσσερις μήνες έως εφήβους ηλικίας 17 ετών και είναι δωρεάν για άτομα ηλικίας 2-17 ετών. Περιλαμβάνει εξατομικευμένα προγράμματα δραστηριότητας για κάθε ηλικιακό εύρος και φροντίζουν οι αγγλόφωνες νταντάδες.
Ακολουθεί το άνοιγμα του Phokaia Beach Resort της Mark Warner στην Τουρκία νωρίτερα φέτος.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος David Hopkins δήλωσε: "Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη του Mark Warner και αντιπροσωπεύει μια υπέροχη ευκαιρία για εμάς να προσαρμόσουμε αυτό το φανταστικό κατάλυμα στις απαιτήσεις των φιλοξενούμενων μας."
Οι τιμές ξεκινούν από £ 799pp συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων, των μεταφορών, της διαμονής, της ημιδιατροφής, των θαλάσσιων σπορ, της ποδηλασίας, του τένις και της φροντίδας των παιδιών.


Σε εταιρεία με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, πέρασε το ξενοδοχείο Paleros Resort., στην περιοχή «Ποταμάκι», του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Η εν λόγω εταιρεία είχε μισθώσει στο παρελθόν για κάποια χρόνια το ξενοδοχείο.
Όπως αναφέρεται στον τοπικό τύπο, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου, το οποίο διαθέτει 152 δωμάτια, νεροτσουλήθρες, ανοιχτή εξωτερική πισίνα και γήπεδο τένις, με άμεση πρόσβαση στην καταγάλανη θάλασσα του Ιονίου.
Για την ιστορία: Το ξενοδοχείο επρόκειτο να ματατραπεί σε hot spot για τους μετανάστες το 2016, αλλά ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας κατάφερε να αποτρέψει τα σχέδια και πλέον η περιοχή μπορεί να προσδοκά ανάπτυξη του τουρισμού της με την επαναφορά στο προσκήνιο του Paleros Resort.
google page rank