Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Αγρίνιο: Απέκτησε πιστοποιητικό επαγγελματία κρεοπώλη, εξασφάλισε την επαγγελματική σου αποκατάσταση!

Είσαι νέος και ψάχνεις για μια ευκαιρία σε κλάδο που θα σου εξασφαλίσει εύκολα μια καλή θέση στην αγορά εργασίας; Μπορείς να αποκτήσεις το πιστοποιητικό του επαγγελματία κρεοπώλη.
Δραστηριοποιείσαι ήδη στον χώρο της πώλησης κρέατος και σου λείπει η επίσημη πιστοποίηση για το επάγγελμά σου; Έχεις τώρα την κατάλληλη ευκαιρία σε ένα επάγγελμα με μηδενική ανεργία.
Η Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Meat Lab (εργαστήριο κρέατος) σε συνεργασία με το Κέντρο Κατάρτισης και Πιστοποίησης Sigma Πληροφορική, προετοιμάζει και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Δυτική Ελλάδα και στο Αγρίνιο το πρόγραμμα για επαγγελματίες κρεοπώλες.
Πρόκειται για επίσημη Πιστοποίηση Επαγγελματιών Κρεοπωλών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αναγνωρίζεται διεθνώς και σας καλύπτει ακόμη και στην αγορά εργασίας του εξωτερικού, ανοίγοντας τον δρόμο για περισσότερες πιθανότητες εύρεσης εργασίας, ακόμη και καλύτερες οικονομικές απολαβές.
Υπεύθυνος εκπαιδευτικού προγράμματος: Πανάκιας Νικόλαος (Κτηνίατρος)
Η Meat Lab στο Αγρίνιο, γνωρίζοντας τις ανάγκες πολλών επαγγελματιών κρεοπωλών να αποκτήσουν επίσημη πιστοποίηση για το επάγγελμα τους, είναι στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υλοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα που οδηγεί σε αναγνωρισμένη πιστοποίηση κρεοπώλη από το Υπουργείο Αγροτ. Ανάπτ. Και Τροφίμων.
Παράλληλα, το πρόγραμμα αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανέργους που ψάχνουν επαγγελματικό προσανατολισμό που να τους προσφέρει σίγουρες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.
Με την λήξη του προγράμματος ο κάθε σπουδαστής θα είναι έτοιμος να μπορεί να ανοίξει δικό του κρεοπωλείο ή να εργαστεί σε super market, ξενοδοχεία, σε μονάδες επεξεργασίας κρέατος, με όλα τα επαγγελματικά δικαιώματα κρεοπώλη .
Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 300 ώρες θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης.
Οι ενότητες που θα διδαχτούν οι υποψήφιοι είναι:

-Νομοθεσία που οδηγεί σε αναγνωρισμένο πτυχίο κρεοπώλη

-Οργάνωση κρεοπωλείου και το κρέας ως τρόφιμο

-Κοπή κρέατος, παραγωγή παρασκευασμάτων και παραδοσιακών προϊόντων κρέατος

-Εξοπλισμός σύγχρονων σφαγείων και κρεοπωλείων

-Σύστημα διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων (HAACP CA – ISO 22000 – 05)

-Παράγοντες αλλοίωσης κρέατος

-Ανατομία θηλαστικών

-Τεμαχισμός ζώων

-Μέθοδοι συντήρησης,

-Αλλαντοποιία

-Γενική ζωοτεχνία

-Εκμάθηση αγγλικής γλώσσας για την σωστή επικοινωνία και ορολογία

Η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση θα υλοποιηθεί από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Η πρακτική εκπαίδευση θα γίνει σε εργαστήριο προσομοίωσης κρεοπωλείου, αλλά και σε κρεοπωλεία και μονάδες επεξεργασίας κρέατος της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ.: 2641058218,2641100370.
agrinionews
google page rank