Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ένα αφιέρωμα στον Διονύση Χόρτη τον ΑΝΘΡΩΠΟ που μας έκανε να αγαπήσουμε την Βόνιτσα. Στον άνθρωπο που προσπάθησε

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΟΝΥΣΗ 
Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 54 ετών ο καλός φίλος Διονύσης Χόρτης, ο άνθρωπος που μας έκανε να έρθουμε πιο κοντά στην Βόνιτσα και να την γνωρίσουμε καλύτερα.

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ 

Διετέλεσε πρόεδρος στον εν Αθήναις σύλλογο Βονιτσάνων, προσπάθησε να αναδείξει την Βόνιτσα μέσα από την σελίδα του ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΕΑ .

Ο Διονύσης προσπάθησε για ανεβάσει πολιτιστικά την Βόνιτσα και το σύλλογο Βονιτσάνων με μεγάλο έργο και δραστηριότητες. 
Έντιμος και ευαίσθητος με την ξεχωριστή αγάπη του, την Βόνιτσα, το χαμόγελο του και πάντα η καλή του κουβέντα σε έκανε να τον κάνεις φίλο.
Οι πλούσιες ιδέες του και όσα άφησε πίσω του για τον πολιτισμό της Βόνιτσας θα μας ακολουθούν, όλους όσους πιστέψαμε και ήμασταν δίπλα του. 
Φίλος, πρώτος, που πάντα έριχνε γέφυρες φιλίας και συνεργασίας, μεγαλείο ψυχής αν και είχε στεναχωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια.
Την τελευταία του πνοή, άφησε χθες 10/11/2018 βράδυ του Σαββάτου χτυπημένος από την επάρατο νόσο, στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά, ο γνωστός στην κοινωνία της Βόνιτσας, Διονύσης Χόρτης. 
Ο καλός φίλος Διονύσης τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στα νοσοκομεία των Αγίων Αναργύρων και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά που άφησε την τελευταία του πνοή 

Δείτε πιο κάτω τις τελευταίες του δημοσιεύσεις στον προσωπικό λογαριασμό στο fb που έδινε την μεγάλη μάχη με την ζωή και θα δακρύσετε. 
Έφυγε αφήνοντας πίσω την σύζυγο του και 2 παιδιά.

Έφυγε με το «Το παράπονο» του Οδυσσέα Ελύτη, το τραγούδι παράπονο με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. 
Η κηδεία αύριο Δευτέρα στις 14:30 στον νεκροταφείο του Άγιου Δημητρίου.



Τα θερμά μας συλλυπητήρια καλό ταξίδι φίλε 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ











ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ 

Mε την εμφάνιση των χορευτικών παραδοσιακών τμημάτων από την Πλαγιά, την Χρυσοβίτσα(Τα Κορόντα), την  Βόνιτσα (Παναγία Θεοτόκος), και τον Αετό έκλεισαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Των Εν Αθήναις Βονιτσάνων στις 10 Αυγούστου 2014 στην παραλία της Βόνιτσας.Όλοι κατενθουσιάστηκαν με την δράσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος φέτος αυτές τις πέντε μέρες στην Βόνιτσα(6-10 Αυγούστου) υπό την εποπτεία του Προέδρου του Συλλόγου κ.Χόρτη Διονύση αλλά και όλων των μελών του Συλλόγου καθώς και φίλων.






 ........................................................................................................................................................

Με μεγάλη επιτυχία το πρώτο αντάμωμα του συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός» 2014 (Β μέρος. Ρεπορτάζ-φωτο-βίντεο- ανακοίνωση του συλλόγου)

Δεκάδες Βονιτσάνοι και Βονιτσάνες και φίλοι αντάμωσαν την Παρασκευή 28/11/2014 στην ταβέρνα Δίαυλος στο Θησείο ύστερα από κάλεσμα του συλλόγου των Εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός». Να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια αντικρίσαμε τόσο πολύ κόσμο σε εκδήλωση των Βονιτσάνων στην Αθήνα. Δυο αίθουσες γεμάτες οικογένειες, ανθρώπους κάθε ηλικίας που βρέθηκαν με τους συγχωριανούς τους, να κουβεντιάσουν, να γλεντήσουν να θυμηθούν στιγμές από το χωριό τους την όμορφη Βόνιτσα. 
Το νέο Δ.Σ. που παρευρίσκονταν και δούλεψε σκληρά γι’ αυτή την εκδήλωση είναι:  Διονύσιος Χόρτης (Πρόεδρος), Μερισιώτη Ράνια (Αντιπρόεδρος), Μπρούμος Γιώργος (Γραμματέας), Μπίτσης Σπύρος (Ταμίας) και τα μέλη: Καράμπαλης Αποστόλης, Παππάς Γεράσιμος, Πάτσης Μίλτος, Κυρίκος Χρήστος και Φερεντίνος Σπύρος επίσης πρόσφεραν και τα παλιά μέλη του Δ.Σ.. 
Την εκδήλωση ξεκίνησε ο κ. Χόρτης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: Το πρωτόκολλο λέει να μην συστηθώ να μην σας καλωσορίσω εγώ, ας έρθει κ. Τσαβαλάς. 
Ο κ. Κώστας Τσαβαλάς επίτιμος πρόεδρος σήμερα πήρε το λόγο, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ευχήθηκε σε όλους και αναφέρθηκε για λίγο στην πορεία του συλλόγου. Στην συνέχεια κάλεσε τον νέο πρόεδρο κ. Διονύσιο Χόρτη ο οποίος με την σειρά του αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους είπε: «ονομάζουμε σήμερα αυτό σαν το πρώτο αντάμωμα φανταστείτε η οραματιστείτε τα παιδιά μας να φτάσουν στο χρυσό αντάμωμα».
Ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στην συλλογική δουλειά που γίνεται από τα μέλη του Δ.Σ. και στις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την λαχειοφόρο αγορά. 
Γλέντι, κέφι, χορός μέχρι τις πρωινές ώρες. 
Όλα τα παιδιά του συλλόγου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσφορά τους και την προθυμία που έδειξαν να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο έτσι ώστε να μην φύγει κανένας παραπονεμένος. 

Σε ανακοίνωση του ο εν Αθήναις Σύλλογος Βονιτσάνων αναφέρει: 
Το Δ.Σ του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός» θέλει να ευχαριστήσει τους Βονιτσάνους και μη , που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο πρώτο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ 2014..
Ήρθαν Βονιτσάνοι από την Βόνιτσα από την Αθήνα από την Αίγινα από την Εύβοια και από άλλα μέρη της Ελλάδας...
Μας τίμησαν οι Βουλευτές Κυρία Νίκη Φούντα και Κύριος Καραγκούνης Κώστας.


Ήρθαν ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΣΥΞ Κύριος Μπουρνάζος , ο Κύριος Μωραΐτης από το Θύρειο μέλος του συμβουλίου του ΟΠΣΥΞ, απο τις Φυτείες ο Κύριος Κουτσομπίνας , από το Μοναστηράκι ο Κύριος Πετρόπουλος Διονύσης , απο την Μπαμίνη ο Μπενέκος Σπύρος, από το Θύρειο η Κυρία Σώζου , από Παπαδάτου ο Κύριος Στάθης Στεργίου , από Στάνο ο Κύριος Καραδήμας, από τον Αδελφικό Σύλλογο Αμφικτιονία Ακαρνάνων ο Κύριος Ντόβας, από την εφημερίδα Αιτωλοακαρνανική ο Κύριος Πατούλας, ο Επίτιμος Πρόεδρος Κύριος Τσαβαλάς , ο παλιός Πρόεδρος Κύριος Μπελεσιώτης , το μέλος της εξελεκτικής επιτροπής του Συλλόγου Κύριος Σουλιώτης, και ο Κύριος Κουτιβής εκπρόσωπος του Συλλόγου Κατουνιωτών και μέλος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Με τηλεφωνική τους παρέμβαση μας χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κύριος Γιώργος Αποστολάκης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Κύριος Παντελής Αποστολάκης ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Κύριος Χρήστος Βασιλάκος και ο Πρόεδρος του ΟΠΣΥΞ Κύριος Δημήτρης Στεργίου.
Μας τίμησαν πολλά παλαιά μέλη του Συλλόγου με πολύχρονη παρουσία στις εκδηλώσεις του Συλλόγου , πολλά νέα μέλη νεαρής ηλικίας που είναι το νέο αίμα του Συλλόγου αλλά και πολλοί φίλοι της Βόνιτσας....
Σας υποδεχτήκαμε όλους έναν προς έναν με θέρμη γιατί ξέρουμε ότι μόνο η παρουσία σας και η στήριξή σας θα δώσει συνέχεια στον Σύλλογό μας. Μας ανταμείψατε με την χαρά σας το χαμόγελό σας και την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας.
Άντε και του χρόνου το δεύτερο Αντάμωμα που θα γίνει ένας παντοτινός θεσμός για τον Σύλλογο και την Βόνιτσα. 
Και υποσχόμαστε του χρόνου τριπλάσιο χώρο για να είμαστε τριπλάσιοι σε παρουσία. Και με πολλές περισσότερες εκπλήξεις στο πρόγραμμα αφού το φετινό Αντάμωμα ήταν το πρώτο τεστ του Θεσμού..
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συγκινητική και πολυάριθμη παρουσία σας...
Δειτε πολλές φωτο και βίντεο:







.............................................................................................................................................................

ΣΤΙΓΜΕΣ ......ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ (Α ΜΕΡΟΣ)


Δεκάδες Βονιτσάνοι και Βονιτσάνες και φίλοι αντάμωσαν την Παρασκευή 28/11/2014 στην ταβέρνα Δίαυλος στο Θησείο ύστερα από κάλεσμα του συλλόγου των Εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός». Να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια αντικρίσαμε τόσο πολύ κόσμο σε εκδήλωση των Βονιτσάνων στην Αθήνα. Δυο αίθουσες γεμάτες οικογένειες, ανθρώπους κάθε ηλικίας που βρέθηκαν με τους συγχωριανούς τους, να κουβεντιάσουν, να γλεντήσουν να θυμηθούν στιγμές από το χωριό τους την όμορφη Βόνιτσα. 
Το νέο Δ.Σ. που παρευρίσκονταν και δούλεψε σκληρά γι’ αυτή την εκδήλωση είναι:  Διονύσιος Χόρτης (Πρόεδρος), Μερισιώτη Ράνια (Αντιπρόεδρος), Μπρούμος Γιώργος (Γραμματέας), Μπίτσης Σπύρος (Ταμίας) και τα μέλη: Καράμπαλης Αποστόλης, Παππάς Γεράσιμος, Πάτσης Μίλτος, Κυρίκος Χρήστος και Φερεντίνος Σπύρος επίσης πρόσφεραν και τα παλιά μέλη του Δ.Σ.. 
Την εκδήλωση ξεκίνησε ο κ. Χόρτης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: Το πρωτόκολλο λέει να μην συστηθώ να μην σας καλωσορίσω εγώ, ας έρθει κ. Τσαβαλάς. 

Ο κ. Κώστας Τσαβαλάς επίτιμος πρόεδρος σήμερα πήρε το λόγο, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ευχήθηκε σε όλους και αναφέρθηκε για λίγο στην πορεία του συλλόγου. Στην συνέχεια κάλεσε τον νέο πρόεδρο κ. Διονύσιο Χόρτη ο οποίος με την σειρά του αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους είπε: «ονομάζουμε σήμερα αυτό σαν το πρώτο αντάμωμα φανταστείτε η οραματιστείτε τα παιδιά μας να φτάσουν στο χρυσό αντάμωμα». 



 Ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στην συλλογική δουλειά που γίνεται από τα μέλη του Δ.Σ. και στις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την λαχειοφόρο αγορά. 
Γλέντι, κέφι, χορός μέχρι τις πρωινές ώρες. 
Όλα τα παιδιά του συλλόγου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσφορά τους και την προθυμία που έδειξαν να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο έτσι ώστε να μην φύγει κανένας παραπονεμένος. 

Σε ανακοίνωση του ο εν Αθήναις Σύλλογος Βονιτσάνων αναφέρει: 
Το Δ.Σ του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός» θέλει να ευχαριστήσει τους Βονιτσάνους και μη , που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο πρώτο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ 2014..
Ήρθαν Βονιτσάνοι από την Βόνιτσα από την Αθήνα από την Αίγινα από την Εύβοια και από άλλα μέρη της Ελλάδας...
Μας τίμησαν οι Βουλευτές Κυρία Νίκη Φούντα και Κύριος Καραγκούνης Κώστας.

Ήρθαν ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΣΥΞ Κύριος Μπουρνάζος , ο Κύριος Μωραΐτης από το Θύρειο μέλος του συμβουλίου του ΟΠΣΥΞ, απο τις Φυτείες ο Κύριος Κουτσομπίνας , από το Μοναστηράκι ο Κύριος Πετρόπουλος Διονύσης , απο την Μπαμίνη ο Μπενέκος Σπύρος, από το Θύρειο η Κυρία Σώζου , από Παπαδάτου ο Κύριος Στάθης Στεργίου , από Στάνο ο Κύριος Καραδήμας, από τον Αδελφικό Σύλλογο Αμφικτιονία Ακαρνάνων ο Κύριος Ντόβας, από την εφημερίδα Αιτωλοακαρνανική ο Κύριος Πατούλας, ο Επίτιμος Πρόεδρος Κύριος Τσαβαλάς , ο παλιός Πρόεδρος Κύριος Μπελεσιώτης , το μέλος της εξελεκτικής επιτροπής του Συλλόγου Κύριος Σουλιώτης, και ο Κύριος Κουτιβής εκπρόσωπος του Συλλόγου Κατουνιωτών και μέλος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Με τηλεφωνική τους παρέμβαση μας χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κύριος Γιώργος Αποστολάκης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Κύριος Παντελής Αποστολάκης ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Κύριος Χρήστος Βασιλάκος και ο Πρόεδρος του ΟΠΣΥΞ Κύριος Δημήτρης Στεργίου.
Μας τίμησαν πολλά παλαιά μέλη του Συλλόγου με πολύχρονη παρουσία στις εκδηλώσεις του Συλλόγου , πολλά νέα μέλη νεαρής ηλικίας που είναι το νέο αίμα του Συλλόγου αλλά και πολλοί φίλοι της Βόνιτσας....
Σας υποδεχτήκαμε όλους έναν προς έναν με θέρμη γιατί ξέρουμε ότι μόνο η παρουσία σας και η στήριξή σας θα δώσει συνέχεια στον Σύλλογό μας. Μας ανταμείψατε με την χαρά σας το χαμόγελό σας και την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας.
Άντε και του χρόνου το δεύτερο Αντάμωμα που θα γίνει ένας παντοτινός θεσμός για τον Σύλλογο και την Βόνιτσα. 
Και υποσχόμαστε του χρόνου τριπλάσιο χώρο για να είμαστε τριπλάσιοι σε παρουσία. Και με πολλές περισσότερες εκπλήξεις στο πρόγραμμα αφού το φετινό Αντάμωμα ήταν το πρώτο τεστ του Θεσμού..
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συγκινητική και πολυάριθμη παρουσία σας...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ:




















......................................................................................................................................................




ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ KATOUNA NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ 


................................................................................................................................................................

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων “ο Αμβρακικός” πέρασε σε μια νέα φάση αφού το νέο ΔΣ διοργάνωσε για πρώτη φορά κοπή πίτας χτες7/2/2015 στο Ξενοδοχείο OSCAR στην Αθήνα .
Το κλαρίνο του Μαρκόπουλου αναστέναζε μέχρι τις 4 το πρωί ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη!! Το καλό φαγητό και το άριστο κρασί ευχαρίστησαν τους καλεσμένους Βονιτσάνους και μή οι οποίοι στο τέλος έφυγαν με την υπόσχεση ότι θα ξαναέρθουν και του χρόνου!! Έκπληξη αποτέλεσε το κέρασμα από το Ψητοπωλείο Κρεοπωλείο “η Βόνιτσα”  μιας ικανοποιητικής ποσότητας από κοκορέτσι...
     Ο  Δήμαρχος κύριος Γιώργος Αποστολάκης με τηλεφωνική του παρέμβασh έστειλε τους χαιρετισμούς του και τις ευχές του για την πορεία του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων. Τηλέφωνο πήρε επίσης ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης κύριος Παντελής Αποστολάκης ο οποίος όπως δήλωσε ότι θα στηρίξει τις πολιτιστικές δράσεις   των Αθηναίων Βονιτσάνων. Ο κύριος Σπύρος Καραούλης από το τηλέφωνο δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στο ΔΣ του Συλλόγου μιας και ο ίδιος κατά το παρελθόν διετέλεσε μέλος του. 
Ο κύριος Νίκος Λιάπης με μήνυμα του χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχήθηκε καλή πορεία στις προσπάθειες που κάνει ο Σύλλογος. Ο Αντιδήμαρχος  κύριος Βασίλης Σώζος ήρθε από την Βόνιτσα παραβρέθηκε στην εκδήλωση δείχνοντας την στήριξή του από κοντά. Ο κύριος Βαγγέλης Κουτιβής μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου μας και εκπροσωπόντας και το Σύλλογο Κατουνιωτών Αθήνας.
Οι Αθηναίοι Μοναστηρακιώτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση με τον πρόεδρο κύριο Κώστα Πετρόπουλο την κυρία Γωγώ Μακρυγιάννη όπως και τους κυρίους Θεόδωρο Κουτσούμπα και Λευτέρη Καούρα. Επίησς πατριώτες από Σκλάβαινα και Πάλαιρο την Βρακατσέλη Ελένη. Η κυρία Ελευθερία Σώζου εκπρόσωπος των Θυρειωτών ήταν παρούσα,  ο Κύριος Θεόδωρος Κατσαράς και ο κύριος Κώστας Δράκος οι οποίοι συνδράμουν τον Σύλλογο στις εθελοντικές του δράσεις.
    Η εκδήλωση Ξεκίνησε
 Τα παλιά μέλη του Συλλόγου κύριοι Γιώργος Μπελεσιώτης και Θωμάς Σουλιώτης έκαναν την κοπή της πίτας στην αρχή της εκδήλωσης, ο πρόεδρος Χόρτης Διονύσης  κάλεσε κοντά του και παρουσίασε τα μέλη του ΔΣ : την αντιπρόεδρο Ράνια Μερισιώτη τον γραμματέα Γιώργο Μπρούμο τον ταμεία Σπύρο Μπίτση και τους Αποστόλη Καράμπαλη Μάκη Παππά Πάνο Ντόβα Φώτη Μερισιώτη Χρήστο Κυρίκο και Δημήτρη Τραυλό. Μεγάλος απών για λόγους υγείας ήταν το μέλος Μίλτος Πάτσης. Παραυρέθηκε το παλιό μέλος του ΔΣ του Συλλόγου κύριος Φώτης Μπρούμος ενώ ο επίτιμος πρόεδρος κύριος Κώστας Τσαβαλάς δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί λόγω της απώλειας του αγαπημένου του αδελφού. Θέλουμε να σημειώσουμε την συνεχή παρουσία του στις εκδηλώσεις μας , του Βονιτσάνου Βουλευτή κυρίου Κώστα Καραγκούνη ο οποίος συνεχίζει την στάση του αείμνηστου πατέρα του να βοηθά τον Σύλλογο των Βονιτσάνων της Αθήνας.
     Η λαχειοφόρος αγορά αποτέλεσε μια μεγάλη έκπληξη λόγω της μεγάλης αξίας των δώρων που κληρώθηκαν ( 1800  ευρώ ) αλλά και λόγω του ότι απέφερε ένα σημαντικό ποσό στον Σύλλογο ο οποίος μετατρέπει πάντα τα χρήματα του ταμείου του σε δράσεις και εκδηλώσεις. 
Μοιράστηκε σε όλους τους καλεσμένους «το Παραμύθι της Βόνιτσας» μια δίφυλλη έντυπη έκδοση του Συλλόγου με δημιουργό την κυρία Χριστίνα Κυριακοπούλου η οποία και το ανάγνωσε. Ένα στυλό με το λογότυπο του Συλλόγου ήταν το δώρο στους καλεσμένους από τους οποίους δύο Βονιτσάνες κέρδισαν τα φλουριά τα οποία παρέχουν  δωρεάν  συμμετοχή στην εκδρομή η οποία θα διοργανωθεί την άνοιξη. Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά με ήχο από το ιντερνετικό ράδιο Rebel  του Φώτη Μερισιώτη αλλά και απο λινκ στο youtube με ήχο και εικόνα.
     Αν και ένας σημαντικός αριθμός Βονιτσάνων δεν παρευρέθηκε ενώ είχε δηλώσει συμμετοχή μπορούμε να πούμε ότι η εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία αν αναλογιστούμε την δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά και τις ταυτόχρονες εκδηλώσεις άλλων Συλλόγων του Ξηρομέρου κάτι που έκανε αδύνατη την παρουσία πολλών συμπατριωτών μας οι οποίοι είχαν παρευρεθεί στο πρώτο Αντάμωμα τον περασμένο Νοέμβριο. 
Πάντως κάποιοι συμπατριώτες μας όπως ο Διονύσης Πετρόπουλος από το Μοναστηράκι μοιράστηκε τον χρόνο του στην δική μας εκδήλωση αλλά και σε αυτήν του χωριού Παπαδάτου.
     Όλα ήταν οργανωμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό που έμεινα καλά χαραγμένο στο μυαλό όλων ήταν η ευχή : και του χρόνου!!!
Κέφι, μουσική, χορός έως τις πρωινές ώρες.
Ο πρόεδρος Διονύσης Χόρτης αλλά και όλο το ΔΣ ευχαριστούν όλους όσουw βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο στην επιτυχία της διοργάνωσης και δηλώνουν ότι  «τα ωραία δεν ήρθαν ακόμη» !!!
Καλή συνέχεια στο Σύλλογο της Βόνιτσας....

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:









google page rank