Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Κηδεία Κατσίφα: Προσήχθησαν τέσσερις Έλληνες στην Αλβανία. Βαρύ το κλίμα στους Βουλιαράτες. Κλίμα οδύνης -Συγκινητικές στιγμές στο σημείο που έπεσε νεκρός ο Κ. Κατσίφας (pics&vids)

Στην προσαγωγή τεσσάρων Ελλήνων προχώρησαν οι αστυνομικοί στην Αλβανία, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι για υποκίνηση επεισοδίων κατά τη διάρκεια της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας την περασμένη Κυριακή 28 Οκτωβρίου επισκέπτονται από το πρωί δεκάδες άνθρωποι που βρίσκονται στους Βουλιαράτες για την κηδεία του 35χρονου που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι. Αποτίουν μάλιστα φόρο τιμής στο μνημείο που έχει στηθεί στο συγκεκριμένο σημείο.
Από τα ξημερώματα έχει φθάσει στο χωριό πλήθος κόσμου που ταξίδεψε από διάφορες πόλεις της Ελλάδας με δεκάδες λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του 35χρονου που θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς η παρουσία της αστυνομίας περιμετρικά του χωριού Βουλιαράτες είναι από το πρωί έντονη.
Το κλίμα στο χωριό του 35χρονου είναι βαρύ, αλλά γενικά ήρεμο, με τη θλίψη να επικρατεί, όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του CNN Greece στους Βουλιαράτες, Κώστας Πλιάκος, ο οποίος βρέθηκε και στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.


google page rank