Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Συνεχίζονται οι πενθήμερες εορταστικές εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στην Μονάδα Υποστήριξης FOB AKTION, Άκτιο Αιτωλοακαρνανίας

Στα πλαίσια του εορτασμού του προστάτη της πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ επισκέφθηκαν χθες εκπρόσωποι των αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων από το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, Πρέβεζας και την Λευκάδα. 
Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης, ο πρόεδρος της Κατούνας Καφρίτσας Θωμάς, ο Περιφερειάρχης Πρέβεζας, και ο Δήμαρχος. 
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στο εκκλησάκι των Παμεγίστων Ταξιαρχών από τον πατήρ Χρήστο Βέττα. 
Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν περιήγηση στην στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων.

Σήμερα άνοιξαν οι πύλες για το κοινό, με επισκέπτες κυρίως μαθητές των σχολείων από Βόνιτσα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Φιλιππιάδα, Άρτα, Δρυμό, Θύρρειο, Αμφιλοχία και πολλά άλλα , περίπου 1.500 άτομα. 

Διοργανώθηκε διαγωνισμός ζωγραφικής όσοι διακρίθηκαν, κέρδισαν μια τροχοδρόμηση με αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας.

Ο εορτασμός είναι πενθήμερος και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. 
Η Μονάδα θα είναι επισκέψιμη για το κοινό αύριο Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, από 09:00 έως 17:00.
Είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να γνωρίσουμε την πολεμική αεροπορία.

 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:


   





















  
Ευάγγελος Κουτιβής 
google page rank