Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Gusto di Grecia: Εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα, γεύσεις μόνο από Ελλάδα από Αιτωλοακαρνάνες στο Κολωνάκι



Τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο έντονη η στροφή στην ελληνική παράδοση, οπότε η κυρίαρχη τάση στη γαστρονομία είναι να χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες τοπικά προϊόντα. 

Άλλωστε η ελληνική επικράτεια έχει να προσφέρει τεράστια ποικιλία αγαθών, γι’ αυτό και τα σύγχρονα παντοπωλεία αντικαθιστούν το χαβιάρι (και τις ποικιλίες του) και πλέον μας προμηθεύουν με αγνά υλικά της ελληνικής γης.
Το Gusto di Grecia όπως το κατατάσσει το www.iefimerida.gr 3ο στα 10 πιο όμορφα παντοπωλεία στην Αθήνα με παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. 
Το Gusto di Grecia θυμίζει τα παλιά καλά αθηναϊκά παντοπωλεία - στην εξέλιξή τους, βέβαια για υγιεινή διατροφή με βασικά είδη επιλεγμένης ποιότητας, όμως με μία σύγχρονη αισθητική με γεύσεις και άρωμα Ελλάδας.
Στα ράφια του επιλεγμένα εκλεκτά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, βιολογικά και μη, θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς, παξιμάδια, γαλακτοκομικά, αλεύρι, μπαχαρικά, ελιές και λάδι, ποικιλίες κρασιού, μπαχαρικά και βότανα και πολλά άλλα που δε χωράει ο νους.
Γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, θαλασσινοί μεζέδες και σαλάτες μέχρι μαύρη τρούφα και τα υποπροϊόντα της.
Στα ψυγεία του θα βρεις φρέσκα αλλαντικά και τα καλύτερα τυριά.
Στην αγορά του Κολωνακίου οι κάτοικοι της περιοχής το εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια όπως και πολλοί Αθηναίοι και Αιτωλοακαρνάνες.
Στην οδό Πινδάρου 16- 20 στην καρδιά της Αθήνας, το Gusto di Grecia υπόσχεται να σας εκπλήξει ευχάριστα!
Gusto Di Grecia
Πινδάρου 16-20, Κολωνάκι
Facebook: @Gusto-di-Grecia
τηλ. 21 0362 6809
































google page rank