Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Σε παλιό κτίριο της Ένωσης Αγρινίου, το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 35χρονο (φωτο)

Για επίβλεψη μετέβη στην αποθήκη της Ένωσης Αγρινίου (φωτο) στον Πλάτανο Καλυβίων ο 35χρονος Κώστας Τασούλης, όταν υποχώρησε η στέγη με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος περίπου δέκα μέτρων…
Ο άτυχος πολιτικός μηχανικός , σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr , πήγε στην αποθήκη για να κάνει επιτόπου αυτοψία έτσι ώστε να προτείνει στο Δ.Σ. της Ένωσης Αγρινίου τις εργασίες συντήρησης που θα έπρεπε να γίνουν.
Όπως φαίνεται, η Ένωση σκόπευε να προχωρήσει σε εκ νέου στην αξιοποίηση του κτιρίου που πριν χρόνια, χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη λιπασμάτων, ζωοτροφών κλπ
Το κτίριο λόγω της παλαιότητας του και της εγκατάλειψης ουσιαστικά έχει καταστεί επικίνδυνο και αυτό φάνηκε και από την πτώση τμήματος της στέγης από ελενίτ, στην οποία πάτησε ο 35χρονος.
Σημειώνεται ότι το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου ενεργεί προανάκριση και αναζητεί το ενδεχόμενο να προκύψουν ευθύνες σχετικά με το τραγικό περιστατικό.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει δικογραφία σε βάρος οποιουδήποτε.
Μάλιστα ο εκλιπών ως υπεύθυνος της τεχνικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν, δεν είχε την ιδιότητα ενός απλού υπαλλήλου και ως αποτέλεσμα, δεν θεωρείται εργατικό ατύχημα.
Η τοπική κοινωνία, είναι συγκλονισμένη από χθες το βράδυ, όταν έγινε γνωστό το τραγικό δυστύχημα.
Ο άτυχος νέος, υπήρξε γόνος πολύ γνωστής οικογένειας, με παράδοση στα τεχνικά έργα και στην ανέγερση κτιρίων, με πολύ καλή φήμη και αξιοπιστία, που ήταν αναγνωρισμένη στην περιοχή.
Τα δε παιδιά της οικογένειας, τρία συνολικά αδέρφια, που συνέχιζαν στο ίδιο αντικείμενο, ήταν πολύ αγαπητά.
Γι’αυτό άλλωστε το τραγικό τέλος του Κώστα Τασούλη, έχει προκαλέσει σοκ και έχει βυθίσει στο πένθος την κοινωνία του Αγρινίου.

google page rank