Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Γιώτα Μπουμπούλη μια υποψηφιότητα που ταράζει τα νερά στο Δήμο Αγρινίου

Το 2018 έφθασε στο τέλος του, ότι ήταν να δώσει το έδωσε, το 2019 ετοιμάζεται να μπει δυναμικά, έτσι ετοιμάζονται και τα επιτελεία των συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με διαφορετικό αέρα και ξηρομερίτικο μάλιστα. 

Η Γιώτα Μπουμπούλη με καταγωγή από την Κατούνα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Καζαντζή για τον διευρυμένο δήμο Αγρινίου και εκπρόσωπος τύπου της παράταξης. 

Είναι καθηγήτρια αγγλικών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση κάτοχος μάστερ ηθικής φιλοσοφίας και υποψήφια διδάκτωρ κοινωνικής θεολογίας. 

Είναι αρθρογράφος και υπήρξε παρουσιάστρια της εκπομπής In vitro στο Art TV. 

Το ΞΕΚΙΝΗΜΑ της γυναίκας Γιώτας Μπουμπούλη, έγινε από όσους πίστεψαν σ΄αυτή και την έχρισαν υποψήφια βουλευτή,  με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές το 2015 στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και τώρα με δικιά της επιλογή θα ασχοληθεί με τα δημοτικά στο Αγρίνιο όπου διαμένει πλέον μόνιμα. 
Η Γιώτα είναι μητέρα 2 παιδιών και είναι μια από τις εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου Νίκου Καζαντζή. 
Να ευχηθούμε καλό αγώνα και καλή επιτυχία μιας και οι ελπίδες μας στηρίζονται σε νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη και όραμα να προσφέρουν.
Μια υποψηφιότητα που έχει να δώσει πολλά στο Αγρίνιο.

google page rank