Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Γιώτα Μπουμπούλη για την συνέντευξη Παπαναστασίου: Θλίβομαι ειλικρινά που διοικούμαι από άτομα άνευ πολιτικού λόγου και πολιτικής υπόστασης. Δυστυχώς μας απογοητεύσατε!!!

Γιώτα Μπουμπούλη, εκπρόσωπος τύπου της
παράταξης του Νίκου Καζαντζή
για τον διευρυμένο δήμο Αγρινίου
Μόνο θλίψη και απογοήτευση θα μπορούσε κάποιος να νιώσει διαβάζοντας μια συνέντευξη που πρέπει να αποτελεί case study διότι ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. 
Ο κύριος Παπαναστασίου αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι δεν ορρωδει προ ουδενός, αφού οι δηλώσεις του δείχνουν ότι τον σεβασμό για το αξίωμα του, τον έχει γραμμένο επί του όρρου του. Ουδεμία σοβαρότητα και αξιοπρέπεια δεν υπάρχει στη συνέντευξη αυτή. 
Προσπαθεί να κρύψει την ανικανότητα του να επιλύσει μείζονα προβλήματα όπως το πάρκο, το κυκλοφοριακό, το οδικό δίκτυο και τα ανεπαρκή αντιπλημμυρικά έργα μέσα από αστείες δικαιολογίες όπως ότι αυτά ήταν ευθύνη της περιφέρειας και πως ο χρόνος δεν επαρκούσε να τα υλοποιήσει, κάτι που φυσικά θα καταφέρει αν επανεκλεγεί γιατί η υποσχολογια χαρακτηρίζει κάθε γνήσιο ανίκανο πολιτικό που δεν μπορεί να φέρει εις πέρας αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά. 
Παρουσιάζεται ως γενίτσαρος καλώντας σε συνεργασία μόνο όσους πιστεύουν στις ίδιες αρχές με αυτόν. Δηλαδή στη διοίκηση μιας πόλης ή συμφωνείς μαζί μου ή δεν έχεις δικαίωμα να εκφέρεις άποψη. 
Αρνείται τις κομματικές αγκυλώσεις όταν επιδίωκε προ ολίγου καιρού με κάθε τρόπο να πάρει το χρίσμα από τη ΝΔ. Επαναλαμβάνει δύο φορές ότι νοικοκύρεψε τον δήμο όταν ήδη, για να μιλήσω με επίκαιρους όρους, έχει πάρει διαζύγιο από δύο μεγάλα στελέχη του και αναμένονται τα επόμενα. 
Η ανάρτηση στο προφιλ του fb
της Γιώτας Μπουμπούλη
 
Εκτός αν πάλι με πολιτικούς όρους ο κύριος Παπαναστασίου θέλει να μας πει ότι είναι "πολυγαμικος" και δεν τον ενδιαφέρει η διάσπαση που μόνος του κατόρθωσε στην ίδια την παράταξη του. Απαξιώνει τις υπόλοιπες υποψηφιότητες αποδεικνύοντας την άμετρη αλαζονεία και τον εγωκεντρισμό που τον διακατέχει. Ζητάει την επανεκλογή του για να ολοκληρώσει έργα χωρίς να παραδέχεται ότι είχε όλον τον χρόνο αλλά αποδείχθηκε παντελώς ανίκανος.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα σκίτσο του Αρκά με έναν γιατρό που απευθύνεται σε έναν πολιτικό λέγοντάς του ότι θα χρειαστεί εγχείρηση για να ξεκολλήσει από την καρέκλα του. Νομίζω ότι ταυτίζεται πλήρως με τον κύριο Παπαναστασίου. 
Επαινεί τον στολισμό των Χριστουγέννων ως μέγα επίτευγμα του στο εκσυγχρονισμένο Αγρίνιο όπως και το Βραβείο Διακυβέρνησης, τα οποία απλά είναι επικοινωνιακές φιέστες. Είναι τα μόνα που του απέμειναν μετά από τις μηδαμινές επιδόσεις του ως δήμαρχος Αγρινίου. 
Δυστυχώς κύριε Παπαναστασίου αυτοακυρωθηκατε άνευ ελέγχου. Αν κάτι θα έπρεπε να δηλώσετε στη συνέντευξη αυτή θα ήταν ένα μεγάλο συγνώμη σε όσους σας εμπιστεύτηκαν να αλλάξετε αυτήν την πόλη, η οποία όχι απλά δεν είναι οικονομικό κέντρο, όχι απλά δεν έχει καμία σχέση με την Έξυπνη πόλη που αναφέρετε (επηρεαζομενος από έργα άλλων δημάρχων όπως τα Τρίκαλα λόγου χάρη), αλλά καταφέρατε να μας κάνετε να λυπούμαστε που είμαστε δημότες Αγρινίου. Όσο για τις ευχές σας να αλλάξει η κατάσταση στο νοσοκομείο, εμείς ευχόμαστε να μην αρρωστήσουμε! 
Θλίβομαι ειλικρινά που διοικούμαι από άτομα άνευ πολιτικού λόγου και πολιτικής υπόστασης. Δυστυχώς μας απογοητεύσατε!!!

google page rank