Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας Κώστας Μίχος από την Πάλαιρο ζωγραφίζει.


Ένας αστυνομικός ζωγραφίζει
Ένας αστυνομικός ζωγραφίζει. Ο λόγος για τον αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, Κώστα Μίχο, ο οποίος υπηρετεί στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου ως Διοικητής. Έχει καταφέρει όμως πέρα από το κύριο επάγγελμά του, να δείξει και μια ακόμη πλευρά του εαυτού του, άγνωστη κατά πολλούς. Κι αυτή έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Τον ελεύθερο χρόνο του λοιπόν, τον αφιερώνει στη ζωγραφική.
Αν και ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων και του αρέσει να δηλώνει ερασιτέχνης, τα έργα και η πορεία του δείχνουν ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Συνεχίζει, όπως υποστηρίζει, να εμπλουτίζει τις γνώσεις του στο αντικείμενο και να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελεύθερό του χρόνο ασχολούμενος με τις μπογιές και τα πινέλα του.
Πριν λίγες μέρες μάλιστα, πραγματοποίησε την 3η ατομική του έκθεση στο Παλαιό Δημαρχείο της Γλυφάδας, όπου παρουσίασε μία ενότητα απ τις ζωγραφικές σπουδές του. Ένας αστυνομικός ζωγραφίζει λοιπόν και πάμε να τον γνωρίσουμε.
«Ανακρίνοντας» έναν ζωγράφο – αστυνομικόΟ Κώστας Μίχος με τη δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου
Το Mensday.gr βρέθηκε στην έκθεση και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του, “ανακρίνοντάς” τον μέσα στο χώρο, που ο ίδιος επέλεξε να στηθούν τα έργα του. Είναι η στιγμή που ένας αστυνομικός ζωγραφίζει και αποκαλύπτεται στον Βασίλη Τριάντη…Ο διοικητής του Α.Τ. Αγίου Δημητρίου, στη συνέντευξή του στο Βασίλη Τριάντη
google page rank