Ετικέτες

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Η Αγγελική Ρούση Τζιμάνη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας στον Αχελώο (δείτε το βίντεο)

Η Αγγελική Ρούση Τζιμάνη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας στον Αχελώο TV
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

       


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΣΗ ΝΤΖΙΜΑΝΗ 
Το πιο αξιόλογο στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση στο Ψηφοδέλτιο του Αποστόλη Κατσιφάρα για την Περιφέρεια.
Η Αγγελική Ρούση Ντζιμάνη πτυχιούχος Πανεπιστημίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών με εμπειρία και μακροχρόνια προσφορά στην Τοπική Aυτοδιοίκηση είναι υποψήφια στον Κατσιφάρα για το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας. Είναι μια υποψηφιότητα που φέρνει κόσμο στο Ψηφοδέλτιο του Κατσιφάρα και δεν διώχνει. Είναι μια υποψηφιότητα που ενώνει και σε σπρώχνει πως πρέπει να ψηφίσεις.
Είναι η ζεστασιά του ανθρώπινου παράγοντα, με το πραγματικό χαμόγελο. 
Μια τέτοια υποψηφιότητα απογειώνει το ψηφοδέλτιο του σημερινού Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα. 
Είναι μια υποψηφιότητα που αξίζει πολλά και έχει να δώσει πολλά στον τόπο μας.
Η Αγγελική είναι μεγάλη και σταθερή αξία για την πολιτική ζωή του τόπου μας και άφθαρτη στο χρόνο, όπως όλοι λένε. 
Έχει προσφέρει πολλά, στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας όπως και στο Δήμο Αγρινίου αδιαμφισβήτητα. 
Η αναβάθμιση τέτοιων ανθρώπων στην σημερινή κοινωνία μας είναι επιβεβλημένη. 
Το καλό με την Αγγελική είναι πως δίπλα της έχει την αγάπη του κόσμου.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 
Γεννήθηκε στη Νεάπολη Αγρινίου και είναι το πρώτο παιδί πολύτεκνης και αγροτικής οικογένειας. Είναι έγγαμη με τον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Φώτη Ντζιμάνη και πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, του Δημητρη Πτυχιούχου Πολιτικού Μηχανικού, της Ζέτας Πτυχιούχου Ψυχολογίας και των διδύμων Αλεξάνδρου και Χρήστου μαθητών Τρίτης Γυμνασίου.
Είναι Οικονομολόγος Π.Ε., Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην "ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ" του ίδιου Πανεπιστημίου και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς στο Κατάστημα Αγρινίου ως Personal Banking officer, προερχόμενη από την Αγροτική Τράπεζα μετά από γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π.. 
Από το 1998 έως το 2019 εκλέγεται συνεχώς στις Δημοτικές Εκλογές του Α΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 
Τις περιόδους 1998-2002, 2002-2006 και 2006-2010 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Νεάπολης και διατέλεσε Γραμματέας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του. 
Αντίστοιχα από το 2002 έως το 2010, τις περιόδους 2002-2006 και 2006-2010 εκλέχτηκε μέλος του Δ. Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.).
Από το 2010 έως και σήμερα, τις περιόδους 2010-2014 και 2014 -2019 είναι Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου και μέχρι το 2014 έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.Δ.Α.) του Δήμου Αγρινίου. Παράλληλα κατά το ίδιο διάστημα 2010-2019 είναι αιρετό μέλος, του Δ. Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας και της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), καθώς και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Δυτικής Ελλάδας.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΣΗ - ΝΤΖΙΜΑΝΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κιν.: 6955113170
Facebook: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΣΗ-ΝΤΖΙΜΑΝΗ
Αγγελική Ρούση Ντζιμάνη
Instagram: @aggelikirousintz