Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο Ευάγγελος Καραμπέκιος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας με τον Συνδυασμό "Κύμα Αλλαγής" και τον Θανάση Κασόλα

Η ενεργός συμμετοχή στα κοινά είναι δικαίωμα αλλά και ηθική, κοινωνική και πολιτική υποχρέωση για κάθε πολίτη. 
Λαμβάνοντας υπόψη αυτό αλλά κυρίως τα καθημερινά προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των ελεύθερων επαγγελματιών της περιοχής μας, την ελλιπή ιατρική περίθαλψη, την αυξανόμενη ανεργία και την αγωνία παιδιών, νέων και ηλικιωμένων για το αύριο του τόπου μου αποφάσισα να αποδεχθώ την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ελπιδοφόρου συνδυασμού «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ». 
Ήρθε η ώρα νέοι άνθρωποι με ΟΡΑΜΑ, ΑΓΑΠΗ για τον ΤΟΠΟ και ΘΕΛΗΣΗ για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ να αναλάβουμε ΔΡΑΣΗ με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ για εμάς, τα παιδιά μας και όλους τους συνδημότες μας. 
Ζητώ, λοιπόν, τη στήριξή σας προς εμένα προσωπικά αλλά και προς τον υποψήφιο ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ για να αποκτήσει φωνή κάθε πολίτης αυτού του ΔΗΜΟΥ. 
Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι κομματικές, πολιτικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις σας. 
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ τη ΔΥΝΑΜΗ να αποτελέσουμε το ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ που θα αφήσει ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ και θα φέρει ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ για το ΔΗΜΟ ΜΑΣ. 
Με Σεβασμό κι Εκτίμηση Καραμπέκιος Ευάγγελος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου- Βόνιτσας με το συνδυασμό «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» 
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 
Ο Καραμπέκιος Ευάγγελος γεννήθηκε στην Κονοπίνα και μεγάλωσε στην Κατούνα. 
Γιος του Βασιλείου και της Αρετής Καραμπέκιου, είναι το τρίτο από τα πέντε παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας. 
Παντρεμένος με τη Σταυρούλα Παπαβασιλείου του Κωνσταντίνου και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, του Βασίλη και του Κώστα. 
Ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος όπου διατηρεί κρεοπωλείο και σύγχρονη βιολογική μονάδα.
google page rank