Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ο Δημήτριος Στάχτιαρης Υποψήφιος για το Τοπικό Παλαίρου με το Συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε" και τον Γιώργο Αποστολάκη

Αγαπητές φίλες και φίλοι, 
Απευθύνομαι σε εσάς ακόμη μία φορά με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου , οι οποίες και σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα για την Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου και το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, εκλογές που πραγματοποιούνται με ένα νέο πλαίσιο και τοπίο, έχοντας ως βάση τον «Κλεισθένη» ο οποίος τροποποιώντας τον αρχικό νόμο επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο εκλογής και λειτουργίας των τοπικών κοινοτήτων, κυρίως προσδίδοντας μια νέα δυναμική και αυτονομία. 
Το νέο τοπικό συμβούλιο θα διαχειρίζεται πια ένα δικό του προϋπολογισμό, δίνοντας έτσι την δυνατότητα και την ευχέρεια στον πρόεδρο και τα μέλη του , να σχεδιάζουν, να εφαρμόζουν και να παρεμβαίνουν άμεσα, να δίνουν λύσεις και να παρέχουν υπηρεσίες στους δημότες . 
Το 2014 ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια πορεία και έναν αγώνα που στόχο είχε την πρόοδο, την αναβάθμιση και την εξέλιξη του τόπου μας και των κατοίκων του και πιστεύω ακράδαντα ότι κατά την διάρκεια αυτής της θητείας η Πάλαιρος μπήκε σε αναπτυξιακή τροχιά, αναδείχτηκε σε τόπο προορισμού, μπήκε στον χάρτη με μεγάλα γράμματα, είναι κάτι που με κάνει υπερήφανο και θεωρώ ότι το τοπικό συμβούλιο συνέβαλλε τα μέγιστα και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. 
Έγιναν πολλά, μπορούν να γίνουν περισσότερα, και σίγουρα τα λάθη και οι παραλείψεις μας κάνουν σοφότερους και δυνατότερους, παραμένω λοιπόν εδώ, δηλώνω παρών , είμαι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στην κοινότητα Παλαίρου, έτοιμος να παλέψω για το καλύτερο σε ένα περιβάλλον με νέες προκλήσεις και νέες προοπτικές στο πλευρό του Γιώργου Αποστολάκη και του συνδυασμού του «Δύναμη Πολιτών». 
Ο τόπος μας αξίζει, υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες, δώστε μας την δύναμη , όλοι μαζί να πάμε την Πάλαιρο ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο ψηλά. Συνεχίζουμε .. 
Ο Στάχτιαρης Δημήτρης είναι 30 ετών και κατοικεί μόνιμα στην Πάλαιρο. Έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στο BCA College και σήμερα φοιτά Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, από το 2012 ασχολείται με αγοραπωλησίες ακινήτων στην περιοχή της Παλαίρου και της Πογωνιάς. Το 2014 εκλέχθηκε πρόεδρος στην κοινότητα Παλαίρου σε ηλικία 25 ετών.
google page rank