Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Η ομάδα «Generation Europe» καθάρισαν την Σάλτινη Βόνιτσας


Σήμερα,ημέρα Τετάρτη 17 Ιουλίου η ομάδα μας, «Generation Europe» της Βόνιτσας προχώρησε στον καθαρισμό της παραλίας της Σάλτινης, στα πλαίσια των τοπικών δράσεων που θα πραγματοποιήσει.Το πρόγραμμα Generation Europe χρηματοδοτείται κυρίως από το γερμανικό υπουργείο νεολαίας και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, με στόχο την ανάπτυξη της δημοκρατίας και του κινήματος ενεργών πολιτών στις τοπικές κοινωνίες.
Εμείς, ως αυριανοί πολίτες, οι οποίοι πριν λίγους μήνες αποφασίσαμε ότι οι τοπικές δράσεις μας θα κινηθούν γύρω απ το θέμα της ανακύκλωσης,επιλέξαμε τον σημερινό καθαρισμό ως μέσο ανάδειξης του προβλήματος στην περιοχή μας αλλά και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας.
Η ιδέα της ανακύκλωσης είναι αυτή που θα δώσει λύσεις στα περιβαλλοντικά προβλήματα, τα οποία στην εποχή μας είναι καίρια. Τα επόμενα 2 χρόνια,υπό την αιγίδα του οργανισμού EUphoria-Ευφορία,ο οποίος μας εκπροσωπεί στο πρόγραμμα,θα κληθούμε να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση αυτή στην πόλη μας, καθώς και να συμβάλλουμε στην εγκατάσταση ενός προγράμματος ανακύκλωσης και στην ενημέρωση των συμπολιτών μας. Σε αυτήν την προσπάθεια η συμβολή όλων σας είναι απαραίτητη. 
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή. 
Με εκτίμηση, ομάδα «Generation Europe» της Βόνιτσας












google page rank