Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Χίος: Επίθεση πολιτών στον Ν.Μηταράκη - Πήγαν να τον λιντσάρουν - Έξαλλοι με την ισλαμοποίηση του νησιού τους (βίντεο)

(upd 20:40) Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν απόψε στο δημαρχείο της Χίου, όπου ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης προπυλακίστηκε από πολίτες που διαμαρτύρονται για την ισλαμοποίηση του νησιού τους.
Αισθάνονται προδομένοι από την κυβέρνηση, αφού αντί να αποσυμφορήσει τη Χίο φτιάχνει δομές για μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών.
Κατά την άφιξη του υφυπουργού ακούστηκε ομοβροντία αποδοκιμασιών και βρισιών, ενώ τα πράγματα αγρίεψαν κι άλλο στη συνέχεια, αφού ο κ. Μηταράκης φυγαδεύτηκε στο εσωτερικό.
Ομάδα διαδηλωτών έσπασε τελικά την εξωτερική πόρτα προκειμένου να μπουν στο κτίριο, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε εκτάκτως με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις μετά τις εξαγγελίες του υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή για δημιουργία υπερδομής.
Κάποιοι επίσης πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες και ντομάτες.
Οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου είναι αντιμέτωποι με την ισλαμοποίηση των νησιών τους από τους παράνομους μετανάστες. 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της δημιουργίας νέας κλειστής δομής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην περιοχή του 15ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Χίου - Βολισσού, πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα έξω από το δημαρχείο, στην κεντρική πλατεία της Χίου.
Την ίδια ώρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Χίου, με θέμα την συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα διοργανωθούν σε επίπεδο Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, και την πρόταση της κυβέρνησης για τη δημιουργία της νέας κλειστής δομής.
google page rank