Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

“Βράζουν” κατά στελεχών της ΝΔ στην Αμφιλοχία

Τα αποτελέσματα των δυο συναντήσεων στην Αθήνα για το Κέντρο μεταναστών-προσφύγων στον Αγριλο, αποτελούν από χθες Πέμπτη μόνιμο θέμα συζήτησης στην κοινωνία της Αμφιλοχίας.

Την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη και αναλυτική ενημέρωση, υφίσταται μια ακατάσχετη φημολογία, ως προς την στάση που τηρούν τα τοπικά στελέχη που ανήκουν στο κυβερνών κόμμα.
Διακινούνται διάφορες πληροφορίες σχετικά με το τι ειπώθηκε στις συσκέψεις αυτές, ποιος απουσίαζε, ποιος αντέδρασε ή ποιος ζήτησε δεσμεύσεις για αντισταθμιστικά.
Το βέβαιο είναι πως στο κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο της Κυριακής, όσοι αποφασίσουν να παραστούν θα δεχτούν μεγάλη πίεση και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δώσουν πειστικές απαντήσεις.
Όσοι πάλι δεν παραστούν, μάλλον θα βρεθούν σε δύσκολη θέση… Είναι χαρακτηριστικά άλλωστε τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είναι ακόμη αξιοσημείωτο το γεγονός είναι ότι στην πρωτη γραμμή των αντιδράσεων βρίσκονται και δημότες που ανήκουν στον λεγόμενο “προοδευτικό” χώρο, που λογικά θα ήταν πιο ήπιοι στις αντιδράσεις τους.
agriniopress

google page rank