Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Δεν το κουνάει από την κορυφή η Πλαγιά – Άλωσε και τα Παλιάμπελα

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλιαμπέλων ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής του ΄Β ομίλου της ΄Β ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Παλιάμπελα και τον φιλοξενούμενο Α.Ο. Πλαγιάς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το ντέρμπι της κορυφής και να παραμένουν στην κορυφή.
Με τη νίκη αυτή η Πλαγιά απέκτησε διαφορά 3ον βαθμών από τον δεύτερο ενώ στο ενεργητικό τους έως αυτήν την στιγμή έχουν πετύχει 42 τέρματα ενώ έχουν δεχτεί μόνο 8, έχουν 9 νίκες, 0 ισοπαλίες και μόνο μια ήττα στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος από τον Α.Ο. Καρυάς στο γήπεδο Σφακιωτών.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου η Πλαγιά είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 1΄με σουτ του Κοκόλη αλλά με τον Τυρέκογλου να διώχνει νευρικά κρατώντας το 0-0 ενώ τα Παλιάμπελα προσπαθούν να ανταποδώσουν την απειλή με κεφαλιά του Κατσαμπίρη στο 2΄ αλλά με την άμυνα των φιλοξενουμένων να διώχνει με ασφάλεια. 
Η Πλαγιά έως το 18΄είχε την κατοχή αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να έχουν άλλη μια ευκαιρία με τον Σπερδέα αλλά με τον τερματοφύλακα των φιλοξενημένων Παξινό να μπλοκάρει με ευκολία. Στο 24΄ο Μωραϊτης Β. βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων ενώ την τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου είχαν οι γηπεδούχοι στο 45΄ με κεφαλιά του Φουρλή αλλά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου από τον διαιτητή Χουλιάρα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0.

Στην επανάληψη και στο 47΄τα Παλιάμπελα προσπαθούν να απειλήσουν την εστία με σουτ του Ρούσου Γ. αλλά με την μπάλα να περνάει άουτ. Από εκεί και πέρα το ματς παίχτηκε στη δύναμη και στα πολλά φάουλ ενώ στο 66΄ κάποιες κόντρες μπροστά από την εστία των γηπεδούχων δίνουν την δυνατότητα να βρει δίχτυα η Πλαγιά με σουτ του Καταγή Β. και την μπάλα να χτυπάει στον Φραγκολιό και να καταλήγει στην εστία για το 0-1. Ενώ ξανά στο 70΄η Πλαγιά βρίσκεται μπροστά από την εστία των Παλαμπέλων με κάποιες κόντρες αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Στο 91΄ο Κοκόλης Σ. του Α.Ο. Πλαγιάς αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο με κόκκινη με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν τα επόμενα 4΄με δέκα παίκτες. Τελικό σκορ 0-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.
ΒΟΗΘΟΙ: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α. – ΛΑΪΝΑΣ Χ.
ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ (ΧΑΣΑΚΗΣ): ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΕΣΣΑΣ, ΝΤΑΛΑΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΠΑΤΣΗΣ, ΣΠΕΡΔΕΑ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΑΡΙΔΑΣ, ΡΟΥΣΟΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΠΟΥΛΙΣΗΣ, BUSHI, ΒΑΡΔΗΣ, ΝΑΚΑΣ.
Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ (ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ): ΠΑΞΙΝΟΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Γ., ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Σ., ΠΑΞΙΝΟΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Ι., ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Β., ΚΑΤΑΓΗΣ Β..
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ Α., ΣΚΛΗΒΑΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ Π., ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ.
Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.
google page rank