Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Μήνυμα νίκης από μητέρα και κόρη στην Καβάλα που κέρδισαν τη «μάχη»


Κέρδισαν τη «μάχη» με τον κορονοϊό, επέστρεψαν στο σπίτι τους και στέλνουν στον κόσμο ένα μήνυμα αισιοδοξίας, σχηματίζοντας με τα δάχτυλά τους το σήμα της νίκης.
Ο λόγος για την 55χρονη γυναίκα, που ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στον νομό Καβάλας, και για την κόρη της που επίσης διαγνώστηκε με τον ιό και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Και οι δύο γυναίκες έχουν λάβει πλέον εξιτήριο από το νοσοκομείο και προσπαθούν να αφήσουν πίσω την περιπέτεια με την υγεία τους.
Την παραπάνω φωτογραφία κοινοποίησε στο facebook ο Καβαλιώτης παθολόγος γιατρός, κ. Μιχάλης Σωτηρόπουλος, συνοδεύοντάς την με το ακόλουθο σχόλιο:
«Η κάθε νίκη απέναντι στον ιό είναι μια νίκη όλων μας! Οι δυο Καβαλιωτισσες αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια και γενναιότητα τον Covid-19. Μετά από βδομάδες ολόκληρες πυρετού, ταλαιπωρίας, μοναξιάς στην απομόνωση της Αλεξανδρούπολης σήμερα είναι σπίτι τους και μας χαμογελάνε! Όλη η οικογένεια μαζί μετά από τόσες μέρες (σχεδόν όλη, ο γιος είναι στο εξωτερικό)! Μπορούμε να νικήσουμε και θα χαμογελάμε όλοι μαζί! Υπομονή! Θα νικήσουμε όπως νίκησαν οι δυο δυνατές αυτές γυναίκες! Υ.Γ θα πρέπει να συμπληρώσω και δυο λόγια για τον πατέρα ο οποίος με συμπτώματα Covid-19 πήγε την κόρη του στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη για να επισπεύσει διαδικασίες και να μην επιβαρύνει το ΕΚΑΒ Καβάλας και επέστρεψε σπίτι για να μείνει εκεί και να αναρρώσει μόνος του».


google page rank