Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τραγικός θάνατος Αγρινιώτη αθλητή “Παρα-Πέντε”


Τραγικό θάνατο βρήκε στην περιοχή των Μεγάρων Αγρινιώτης αθλητής παρα-πέντε. 
Επρόκειτο για τον συντοπίτη μας Κουρλό Νίκο ο οποίος δούλευε τον τελευταίο καιρό ως ταξιτζής και παλαιότερα ως μουσικός (το αγαπημένο του όργανο ήταν το μπουζούκι).
Στην τελευταία του πτήση με το αλεξίπτωτο πλαγιάς ( παρά-πέντε) τον πρόδωσαν οι καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο σε βραχώδη περιοχή ενώ χρειάστηκε η συνδρομή ελικοπτέρου προκειμένου να ανεβρεθεί.
Ο Νίκος Κουρλός ήταν αγαπητό πρόσωπο και ιδίως ανάμεσα στους συναθλητές του. Αυτό φαίνεται από τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί από το πρωί σε forum πιλότων αλεξίπτωτου  πλαγιάς  όπου οι συναθλητές του αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για αυτόν: http://www.sky.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=18&t=4966
Η κηδεία του  θα γίνει  σήμερα Πεμπτη 29/11 και ώρα 4 στον Αγιο Δημητριο Αγρινιου.

Σύμφωνα με το megaratv.gr:
“Ο άτυχος άνδρας πραγματοποίησε την τελευταία του πτήση στις 3 περίπου το μεσημέρι.
Μία ώρα αργότερα συναθλητές του διαπίστωσαν πως ήταν ο μόνος που δεν είχε προσγειωθεί και άρχισαν νατον αναζητούν. Λίγο μετά τις 4 κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική προκειμένου να συνδράμουν στηναναζήτηση του.
Στις 5 περίπου το απόγευμα τον εντόπισαν οι ίδιοι και διαπίστωσαν το θάνατό του. Καθώς όμως βράδιαζεκαι είχε ομίχλη δεν παρέμειναν στο σημείο  ενημερώνοντας παράλληλα για την εξέλιξη και τις αρχές.
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού από άνδρες και οχήματα της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ,αστυνομικούς καθώς και συναθλητές του παραπεντιστές.''
Δείτε σχετικό βίντεο: http://www.megaratv.gr/index.php?page=8&vcat=2&video=556




www.megaratv.gr
agrinionews 
google page rank