Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ποιοι προσλαμβάνονται στις κοινωνικές δομές στο Δήμο Αγρινίου


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής 33 ανέργων για τη στελέχωση των Κοινωνικών Δομών στο Δήμο Αγρινίου, σύμφωνα με την Ανακοίνωση 2/2012/12-10-2012, οι οποίοι/ες θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 24 μηνών.........
Το έργο «Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Δήμο Αγρινίου» υλοποιείται από την ΑΜΚΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Κοινωνική Επιχείρηση με Συμπράττοντες φορείς το Δήμο Αγρινίου και την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και εθνικών πόρων.
Τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα:
·    Στα γραφεία του παραρτήματος της ΑΜΚΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, Χαριλάου Τρικούπη  81,           Τ.Κ. 30100, Αγρίνιο
·    Στο γραφείο εξυπηρέτησης των Έμμεσα Ωφελουμένων, Χαριλάου Τρικούπη & Βαλτινών, Τ.Κ. 30100, Αγρίνιο
·    Στην ιστοσελίδα της ΑΜΚΕ:  www.ngodiastasi.gr
Τυχόν ενστάσεις θα πρέπει να υποβληθούν εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ενώ και η απάντηση τους, από την Επιτροπή Ενστάσεων, θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Η υποβολή των ενστάσεων αρχίζει την 13η Νοεμβρίου (επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων) και θα γίνεται, έως και τις 15η Νοεμβρίου 2012, στο γραφείο εξυπηρέτησης των Έμμεσα Ωφελουμένων, Χαριλάου Τρικούπη και Βαλτινών, Τ.Κ. 30100, Αγρίνιο.
google page rank