Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Νέα παραίτηση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου Φώτη Λιβάνη





Την παραίτησή του, από τη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου- Αντιδημάρχου Ξηρομέρου, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ο Φώτης Λιβάνης. Να θυμίσουμε ότι ο Φώτης Λιβάνης είχε παραιτηθεί ξανά από Αντιδήμαρχος στις 6 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά από λίγες μέρες ανακάλεσε.
    Η επιστολή παραίτησης του Φώτη Λιβάνη αναφέρει…

Επιστολή Παραίτησης
Του Αναπληρωτή Δημάρχου
Δήμου Ξηρομέρου
κου Λιβάνη Φώτιου                                                                                                                            

ΠΡΟΣ   - Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Πυθαγόρα Σαμαρά

Κοιν.    Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κο Μουρκούση Βασίλειο 

Κύριε Δήμαρχε,

   σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με ορίσετε με Απόφαση σας Αναπληρωτή Δήμαρχο – Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου.
   Θα ήθελα μέσα και από αυτή την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την συνεργασία την βοήθεια που μου προσέφεραν στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες μου, ως Αντιδήμαρχος.
         Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της Δημοτικής Κοινότητας και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου που παρά τα προβλήματα, τις διαφωνίες, τις διαφορετικές απόψεις που υπήρχαν και ίσως να υπάρχουν μας διέκρινε μια καλή και φιλική συνεργασία καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου.
   Από καρδιάς  ευχαριστώ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ της Οικονομικής Επιτροπής για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που μου επέδειξαν.
   Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία , ανθρώπινη προσέγγιση και φιλία που δημιουργήθηκε τον πρώην  Αντιδήμαρχο κο Σπύρο Λύτρα,  τους νυν Αντιδημάρχους κ.κ. Παναγιώτη Γαζέτα και Ηλία Ταμπάκη καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Βασίλειο Μουρκούση.
     Από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου πλέον θα παλέψω και θα στηρίξω ότι θετικό και καλό για τον τόπο μας και τους Δημότες.

Με εκτίμηση
Λιβάνης  Φώτιος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου

* Δεσμεύομαι στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι ο Δήμος θα λειτουργεί με βάση τους κανόνες , τις αρχές και την λογική του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
google page rank