Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟI ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΟΝ 30ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο 30ος Μαραθώνιος της Αθήνας.
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ τερμάτισε με προσωπικό ρεκόρ 3 ώρες και 10 λεπτά περίπου επίσης τερμάτισε πολύ αργότερα ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ από την Κατούνα.  Επίσης στο σημερινό Μαραθώνιο συμμετείχαν και πολλοί άλλοι Ξηρομερίτες ανάμεσα τους οι: Κωνσταντίνος  Κώστας  από Γουριώτισσα, ο Γιάννης Γ.Φλώρος από το Αγράμπελο, ο Λεωνίδας Χολέβας από το Στρογγυλοβούνι.


ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΛΤΕΖΟΥ 


ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
















ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  






ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ

ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ

Γιάννης Γ.Φλώρος από το Αγράμπελο


Κωνσταντίνος Κώστας και Γιάννης Φλώρος 

 Λεωνίδας Χολέβας από το Στρογγυλοβούνι

 Λεωνίδας Χολέβας από το Στρογγυλοβούνι















Ρεκόρ αγώνα από τον Μπετ


30ος ΚΜΑ: Ρεκόρ αγώνα από τον Μπετ, φανταστική παρουσία από τον κόσμο. Λίγο μετά τις 11 το πρωί και ενώ το Παναθηναϊκό στάδιο ήταν "στολισμένο" 
με τους χιλιάδες ανθρώπους που επέλεξαν να συμμετάσχουν κι εκείνοι στην γιορτή του 30υ διεθνή Μαραθωνίου της Αθήνας τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, ο πρώτος νικητής στο μαραθώνιο δρόμο έκανε την εμφάνιση του. 
Ο Ράιμον Μπετ δύο χρόνια από τη  νίκη του στον επετειακό αγώνα, τερμάτισε σε 2.1135.

Η επίδοση του Κενυάτη αποτελεί νέο ρεκόρ διοργάνωσης, όχι όμως και διαδρομής, καθώς το 2.10.55 του Μπαλτίνι άντεξε και αυτή τη φορά. 
Ο Κενυάτης πανηγύρισε έντονα τη νίκη μαζί μάλιστα με τον συμπατριώτη του Κιμπέτ Κοσγκέι (2.12.20) τον οποίο και περίμενε στον τερματισμό. «Ήταν δύσκολο το ρεκόρ για να το πετύχω. Αυτή τη φορά μου φάνηκε 
πιο δύσκολος ο αγώνας στην Αθήνα. Ήξερα τη διαδρομή που από τη μια βοηθούσε, αλλά από την άλλη με έκανε πολύ επιφυλακτικό με αποτέλεσμα να μείνω πίσω στην αρχή γιατί κρατούσα δυνάμεις», είπε ο νικητής της κούρσας. «Η διαδρομή ήταν δύσκολη παρόλα αυτά το ευχαριστήθηκα. Ο κόσμος βοήθησε πολύ σε όλο το μήκος της διαδρομής», είπε ο δεύτερος του αγώνα. Η τριάδα του αγώνα έκλεισε με τον Αλεξ Κιρούι (Κένυα) με 2.12.26.
 Η συμμετοχή στον αγώνα του μαραθωνίου ήταν και φέτος εντυπωσιακή, καθώς περισσότεροι από 9.500 άνθρωποι επέλεξαν να παρουν μέρος στον αγώνα. Την προσπάθεια τους, βοήθησε ο καλός καιρός και ακόμη περισσότερο ο κόσμος που βρέθηκε κατά μήκος της διαδρομής.
google page rank