Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Με επιτυχία η εκδήλωση του Α.Μ.Σ. Μεδεών Κατούνας (φωτο)

Στα πλαίσια της νέας δυναμικής εκκίνησης της ομάδας, με ανάληψη καθηκόντων προέδρου από τον κ. Θεόδωρο Πανέτα, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη συγκέντρωση του Α.Μ.Σ. Μεδεών στην Κατούνα Ξηρομέρου.
Σε μια πραγματικά όμορφη βραδιά στην πλατεία της κωμόπολης, με παρουσία πλήθους παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών, πρώην προέδρων, προπονητών, διοικητικού συμβουλίου, και πολλών φίλων της ομάδας, απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες σε παλαιούς ποδοσφαιριστές, προέδρους, προπονητές και παράγοντες, οι οποίοι με την συμβολή τους έως σήμερα, κράτησαν ζωντανή και περήφανη την ομάδα σε δύσκολους καιρούς.
Στην σύντομη ομιλία του ο νέος πρόεδρος της ομάδας κ. Θ.Πανέτας , δήλωσε αποφασισμένος να κάνει ότι είναι δυνατόν, σε συνεργασία με τον δήμο, ώστε το πολυπόθητο όνειρο της ανακατασκευής του γηπέδου Κατούνας να γίνει πραγματικότητα σύντομα.
 Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο φαγοπότι χορηγία του νέου Προέδρου, και εδεσμάτων, ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Κατούνας.
 Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας, ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την συγκέντρωση, και υπόσχονται νέες χαρούμενες μέρες στην ομάδα της Κατούνας, με την νέα σεζόν. 



google page rank