Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ

Χτες Σάββατο 18/6/2015 στην δροσερή πλατεία της Κατούνας δόθηκε η ευκαιρία στους συγχωριανούς και συγχωριανές μας να τραγουδήσουν όμορφα διαχρονικά τραγούδια με την ρεμπέτικη ορχήστρα του Συλλόγου των εργαζομένων ΟΤΕ νομού Αττικής που ήρθε σε συνεργασία με το κέντρο μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση ο Πρόεδρος της Κατούνας Καφρίτσας Θωμάς καλωσόρισε την ορχήστρα και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Στην συνέχεια πήρε το μικρόφωνο ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΕ νομού Αττικής από το Μοναστηράκι κ. Νίκος Κασόλας και αναφέρθηκε στα παιδιά της ορχήστρας και ευχαρίστησε τον πρόεδρο.
Μια από την παρέα του συγκροτήματος στην ορχήστρα ήταν και η γνωστή μας Μαρία Κουτρούμπα κόρη του προέδρου του εν Αθήναις Δρυμιωτών.
Το πρόγραμμα κράτησε περίπου 4 ώρες περίπου και όλοι όσοι το παρακολούθησαν έχουν ένα καλό λόγο να πουν για τα παιδιά και την ποιότητα των τραγουδιών τους.
Αξίζει να σημειωθεί από πλευράς του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας που διοργάνωσε και την βραδιά δεν παραβρέθηκε κανένας της συμπολίτευσης. Η μόνη εκλεγμένη εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης ήταν η Δημοτική Σύμβουλος κα Αφροδίτη Μπουμπούλη. Επίσης παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Δημήτρης Στεργίου. 


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:
































google page rank