Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Το τρενάκι ξεκίνησε

Το τρενάκι ξεκίνησε, λίγο αργά φέτος, τις βόλτες του με νέα διαδρομή.
Για όσους θέλουν να κάνουν μια βόλτα και να θαυμάσουν τις όμορφες περιοχές της Πρέβεζας από την παραλία έως τον Παντοκράτορα και το Βαθύ δεν έχουν παρά να επιλέξουν ένα από τα δύο καθημερινά δρομολόγια.
Με αφετηρία τον πεζόδρομο μπροστά στα δικαστήρια το τρενάκι ξεκινά στις 18:45 την πρώτη διαδρομή και στις 19:45 την δεύτερη.
Για φέτος το δρομολόγιο έχει αλλάξει αφού αφαιρέθηκε η δεύτερη διέλευση από την παραλιακή, η διέλευση από την αγορά και η διέλευση από την ντάπια.
Μια σωστή ομολογουμένως απόφαση αφού το τρένο δημιουργούσε πρόβλημα κατά την διέλευσή του στον πεζόδρομο στο ιστορικό κέντρο ενώ από την ντάπια, το μόνο που είχαν να δουν οι τουρίστες, ήταν χόρτα, κακοτεχνίες και… βρωμιές.
Η πορεία από την παραλιακή θα γίνεται από την πλευρά της θάλασσας σε διαγραμμισμένο χώρο που έπρεπε να οριοθετηθεί προκειμένου να λάβει άδεια διέλευσης από το Λιμενικό.
Η διαδρομή που θα ακολουθεί είναι: Παραλία, στρατόπεδο Σολωμού, τουριστικό περίπτερο, Κυανή Ακτή, Παντοκράτορας, Αλιευτικό Καταφύγιο Παντοκράτορα και επιστροφή παράλληλα με την εθνική για ζεύξη, στην οδός Νικοπόλεως, γήπεδο, ΟΑΕΔ, Φόρος, Λ.Ιωαννίνων, Αστυνομία, στρατόπεδο, παραλιακός δρόμος βαθύ, Βρυσούλα με τερματισμό και πάλι στον πεζόδρομο.
Οι διαδρομές θα  είναι καθημερινές ενώ το εισιτήριο  κοστίζει  1 ευρώ.
google page rank