Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΨΟΡΑΧΙΤΩΝ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O σύλλογός μας από την ίδρυσή του λαμβάνει μέρος σε περιβαλλοντολογικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα στην περιοχή Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου.
Μεταξύ των άλλων δράσεων πραγματοποιεί τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με αθλητικές, πολιτιστικές, οικολογικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Για φέτος έχουμε σχεδιάσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, με πλούσιο πρόγραμμα το οποίο αξίζει να  παρακολουθήσετε. Θα διαπιστώσετε από κοντά το πλήθος των δραστηριοτήτων και θα πειστείτε  ότι αξίζει να γίνετε χορηγός των εκδηλώσεων μας.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, στις 7, 8 και 9 Αυγούστου 2015 στην θέση Μούρτος Καψοράχης (Παραλία λίμνης Τριχωνίδα).
Μεταξύ των άλλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσουμε φέτος θα είναι και συναυλία με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Κατερίνα Τουμπάκη και ο Σταμάτη Χατζηευσταθίου. 
Τα έξοδα που απαιτούνται για την διοργάνωση είναι αρκετά και η συμβολή των χορηγών απολύτως απαραίτητη.
Ζητάμε να συμβάλλετε στην προσπάθεια μας αυτή, αφού με την χορηγία επικοινωνίας θα βοηθήσετε να προβληθούν οι εκδηλώσεις μας και ταυτόχρονα  οι συμμετέχοντες θα σας γνωρίσουν.
Οι χορηγοί των εκδηλώσεων μας θα προβληθούν με τα λογότυπα τους σε έντυπα-προσκλήσεις, αεροπανό καθώς και σε διάφορες προβολές που θα γίνουν.
Εφόσον έχετε την πρόθεση να βοηθήστε στην υλοποίηση της προσπάθεια μας, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε και μας στείλετε το λογότυπό σας σε υψηλή ανάλυση μέχρι την 18η Ιουλίου 2015.
Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας.

Κώστας Κουμπουλής
Πρόεδρος ΔΣ
google page rank