Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Στην Πλαγιά Ακτίου -Βόνιτσας την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων ήταν ήταν αφιερωμένη στην παράδοση και έλαβαν μέρος τα χορευτικά Νιοχώρι Άρτας, Ποντιακός Σύλλογος Άγιου Νικολάου,χορευτικό τμήμα της Πλαγιάς και η Θεοτόκος Ακτίου-Βόνιτσας. 
Η εκδήλωση κατά κοινή ομολογία ήταν πολύ όμορφη και έγινε στο Δημοτικό Σχολείο. Τα χορευτικά χόρεψαν χορούς απόλη την Ελλάδα και έμειναν πολύ ευχαριστημένα από τους φιλόξενους Πλαγιώτες. Το χορευτικό "η Θεοτόκος" χόρεψε τραγούδια από την Ήπειρο και χόρεψαν οι : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΣΗΣ, ΕΛΕΝΑ-ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΣΙΟΥΚΟΥ, ΠΑΟΛΑ ΧΑΧΑΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ, ΛΟΥΚΙΑ ΑΧΥΡΙΑΤΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΡΓΥΡΩ ΧΑΣΑΚΗ, ΧΑΙΔΩ ΤΣΑΜΑΤΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ, ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΛΕΝΟΥ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑ ΣΟΛΔΑΤΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΗ, ΒΟΥΛΑ ΒΙΤΩΡΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΦΟΥΡΛΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΨΟΚΩΣΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΛΗΒΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΤΣΗΣ.
Μπράβο στο Σύλλογο Πλαγιάς για την άψογη διοργάνωση. 
την επόμενη μέρα στην πλαγιά διοργανώθηκε η γιορτή της προβατίνας με ζωντανή ορχήστρα και είχε μεγάλη επιτυχία. έτσι έκλεισε ο κύκλος των εκδηλώσεων στην Πλαγιά. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΣ:













google page rank