Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF Αναχώρηση της Ελληνικης Ομάδας Taekwon –Do ITF για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μολδαβίας.

Με νέα μέλη αλλά και παλιότερα η ομάδα Taekwon-Do ITF, ξεκινάει το ταξίδι της στις 21/07/2015 για την πόλη Κισινάου, πρωτεύουσα της Μολδαβίας όπου θα διεξαχθεί φέτος το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε από την αρχή του χρόνου και κορυφώθηκε με το Διεθνές σεμινάριο της Παλαίρου. 

Οι αθλητές και αθλήτριες συσπειρώθηκαν και μέσα από τις ομαδικές προπονήσεις δημιούργησαν νέους και ενίσχυσαν παλαιότερους αγωνιστικούς δεσμούς φιλίας. Αυτό είναι ίσως και τα βασικότερα στοιχεία για να οδηγήσουν μια ομάδα στην επιτυχία! Την ομάδα αποτελούν 20 μελή με αρχηγό αποστολής τον Μaster Σολδάτο Άγγελο. Αθλητές:
SOLDATOU ELENA, ANGELETOS PANAGIOTIS, SOLDATOU ELISAVET, PALLI VASILIKI, KAPATSIS IOANNIS, TSANAKA ELEFTHERIA, ELENH SYKIOTI ELISSAVET, TSOUTSIS NEKTARIOS, TZOKA STEFANIA, MEMA EMILIANΟ. Προπονητές :KAVVADIAS EFSTATHIOS, KATSAOUNOU GRIGORIA. Διαιτητές :SOLOMONIDIS GERASIMOS VANGELIS ATHANASIOS Με ευχές από όλους εμάς. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

google page rank