Ετικέτες

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Απόλυτα ικανοποιημένη επιστρέφει η Ελληνική αποστολή TAEKWON-DO από την Αγγλία [Photos]

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΡΉΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΆ 2 ΧΡΥΣΑ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΊΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ITF ΜΑΧΕΣ ΤΟΥΛ ΣΠΑΣΊΜΑΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΑ, Κ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΙΑ ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΥΠΕΡΣΎΓΧΡΟΝΟ ΓΉΠΕΔΟ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΤΟ 2009 ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΤΟ 2010 ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ 2011, ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΊΑ ΤΟ 2013 ΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΤΟ 2015 Κ ΤΩΡΑ ΕΔΩ.
ΟΛΑ ΧΑΡΙΝ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΊΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΗ ΕΠΑΦΉ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΉ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ CHOI JUNG HWA ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ.
ΤΕΛΟΣ Κ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
Φωτορεπορτάζ από την διοργάνωση

preveza-info