Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΑΤΥΧΗ Η ΜΕΔΕΩΝ 0-0 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ. "Κάντε και κάνα αγιασμό να φύγουν τα πάγανα. δυο-τρία χρόνια χωρίς αγιασμό είναι η ομάδα μας" ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κάντε αγιασμό, να φύγουν τα πάγανα.
Πήρε ένα βαθμό η ομάδα μας από την προτελευταία του ομίλου τον Α.Ο. Ελαιόφτυτου ήταν μεγάλη ευκαιρία να νικήσει αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες. Το Ελαιόφυτο είναι στην προτελευταία θέση στο πρωτάθλημα και αν έχανε στην Κατούνα η ομάδα μας θα την έφθανε.
Παρόλα αυτά η ομάδα μας αγωνίσθηκε με πολύ όρεξη και έδειξε, πως, και τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν.
Ο περσινός αγώνας Πρωταθλητισμού, έγινε φέτος αγώνας διάσωσης της ομάδας μας στην κατηγορία, οι ποδοσφαιριστές της υπερβάλουν τον εαυτό τους μιας και είναι απροπόνητοι και με μεγάλο κίνδυνο τραυματισμού.
Αναπάντητο ερώτημα παραμένει όμως και αν παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία τι θα γίνει, ποιος θα παίξει του χρόνου, αφού παιδική ομάδα δεν υπάρχει για να βγάλει παίχτες και προπονημένους. Λίγοι είναι αυτοί που είναι σε μικρή ηλικία που ακολουθούν την ομάδα. Έτσι και πέρσι με τους ίδιους παίχτες ξεκίνησε στην αρχή να πάρει πρωτάθλημα χωρίς νεολαίους και κινδύνευσε να πέσει.
Πρωταρχικός παράγοντας είναι να ασχοληθεί η νεολαία με τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο  και να ξεκινήσει η προετοιμασία το Καλοκαίρι όχι την τελευταία στιγμή όπως φέτος.
Αξιέπαινη πάντως η προσπάθεια των παιδιών που παίζουν για την φανέλα και το χωριό τους και μπράβο τους. 
ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ 
Η ενδεκάδα της Μεδεών Κατούνας: Σακκάς Θανάσης, Μπερίκος Νίκος, Γουρούνας Πάνος, Μπακαδημας Τάσος, Σαμαντάς Νώντας, Βελισάριος Μπυρος, Καμαράτος Δημήτρης-Τσιλιμαντός Βασίλης, Ζαρκαδούλας Χρήστος, Τσιλιμαντός Νίκος, Κάτρης Γιώργος.
Αλλαγές: Ζαρκαδουλας Χρήστος-Σαμαντας Νίκος
Τσιλιμαντος Βασίλης-Προξενιάς Δημήτρης
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

















































google page rank