Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ 0-1

Στην κορυφή («συγκατοικεί» με τον Πανλευκάδιο) του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας παραμένει μετά από 4 αγωνιστικές ο ΑΟ Παλαίρου, μετά και το σαββατιάτικο εκτός έδρας «διπλό» με σκορ 1-0 με αντίπαλο την ΑΕ Πρέβεζας.
Οι ποδοσφαιριστές του Κυριάκου Παναγιωτίδη αποτελούν μέχρι στιγμής την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη σε ένα γήπεδο, από όπου λίγες ομάδες θα «περάσουν» με τους τρεις βαθμούς.
             
Το ματς δε διεκδικεί «δάφνες ποιότητας», είχες πολλές και δυνατές προσωπικές μονομαχίες, ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και ο πιο… ψύχραιμος επικράτησε στο τέλος της αναμέτρησης.
Οι «πράσινοι» απείλησαν την εστία του Κανδυλάπτη στο 27’, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι(Δείτε video του Φάνη Ντίκου μετά το 5.00), ενώ η Πάλαιρος «απάντησε» στο 43’ με σέντρα του Κατσαμπίρη και κεφαλιά του Καλέμι (μπλόκαρε ο Βασιλάκος).
            
Το γκολ που έκρινε και το νικητή σημειώθηκε στο 61’(Δείτε video του Φάνη Ντίκου μετά το 6.00). Ο Καλέμι πάσαρε στον Νταλάρδα, ο οποίος μόλις είχε μπει στο ματς ως αλλαγή και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Ένωση απείλησε την εστία του Κανδυλάπτη στο 67’. Ο Νικάκης έκανε την κάθετη πάσα στην «πλάτη» της άμυνας των φιλοξενούμενων, αλλά ο γκολκίπερ της Παλαίρου έπεσε στα πόδια του Νταλάρδα και έδιωξε τη μπάλα, πριν ο επιθετικός των «πρασίνων» προλάβει να πάρει καλή θέση για να πλασάρει σωστά.
Στο 68’ ο Κατσαμπίρης ανέτρεψε τον Πανταζή μέσα στην περιοχή της Παλαίρου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Παπαδόπουλος σούταρε αλά… Πανένκα(Δείτε video του Φάνη Ντίκου μετά το 9.00), με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Καζούκας στο 85’ (κεφαλιά-άουτ) και ο Παπαδόπουλος στις καθυστερήσεις (κεφαλιά-άουτ), δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.


Διαιτητής: Κωνσταντίνου
Βοηθοί: Γκαρτζονίκας – Πάτσης
ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Βασιλάκος, Ζήσης, Παπαδόπουλος, Ντέντι Θ., Ντέντι Αλ., Πανταζής, Τσούτσης (62’ Νταλάρδας), Λεόπουλος (67’ Ζέρης), Καζούκας, Κουτρούμπας, Νικάκης (80’ Σακκάς).
ΑΟ Παλαίρου (Παναγιωτίδης): Κανδυλάπτης, Χονδρογιάννης (59’ Νταλάρδας), Μαντσίνγκος, Στριφτάρης, Χριστοδούλου, Μπάτσος, Χρυσούλης (73’ Ασημάκης(, Τσακάλης, Κατσαμπίρης (77’ Μαγκανάκης), Ζέλος, Καλέμι.

           
πηγή: atpreveza.gr
google page rank