Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Έμποροι ναρκωτικών οι 2 από του 3 νεκρούς στο χθεσινό τροχαίο στα Γιάννενα

Ο υπαίτιος του τροχαίου, ο 31χρονος οδηγός του Ι.Χ. που σκοτώθηκε μαζί με τον 23χρονο συνοδηγό του, προσπαθούσε να διαφύγει στην Αλβανία για να μην συλληφθεί για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών που είχε αποκαλυφθεί στη Λάρισα! Εκεί, είχε ήδη συλληφθεί ένας συνεργός του ο οποίος (ακολουθώντας εντολές του) μετέφερε έξι κιλά κοκαΐνης και δέκα κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Ο 31χρονος, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους το 2012, παρ’ όλο που είχε καταδικαστεί σε ισόβια για την σύλληψή του με 100 γραμμάρια κοκαΐνης το 2006.

Γνώριζε ότι θα επέστρεφε στη φυλακή αν τον έπιαναν πάλι και θα εξέτιε ολόκληρη την ποινή του και γι’ αυτό προσπάθησε να διαφύγει στην γειτονική χώρα παίρνοντας μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στο αυτοκίνητό του μετά την φονική σύγκρουση.
Η βιασύνη του αποδείχθηκε μοιραία, καθώς στην περιοχή Κρυφοβό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το κλειστό φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 63χρονος, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι τρεις και να τραυματιστεί ο 24χρονος γιος του οδηγού του φορτηγού, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων!
google page rank