Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

40χρονη Αγρινιώτισσα παρέμενε φυλακισμένη από 26χρονο φίλο της

Μία 40χρονη ημεδαπή από το Αγρίνιο, παρέμενε τις τελευταίες ημέρες φυλακισμένη σε σπίτι στην Αμαλιάδα.
Η 40χρονη ημεδαπή κατηγορεί  τον 26χρονο φίλο της από το Πακιστάν, ότι την εξανάγκασε να τον ακολουθήσει και εν συνεχεία την κρατούσε κοντά με την βία, παρά τη θέλησή της.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την ίδια τη 40χρονη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, όπου και κατέφυγε αμέσως μετά την απόδρασή της από το σπίτι
Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, όπου κατέφυγε η 40χρονη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ενώ ήδη έχει συλληφθεί ο 26χρονος και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 40χρονη, φέρεται να είχε δεσμό με τον 26χρονο Πακιστανό και όταν θέλησε να απομακρυνθεί από κοντά του, ο 26χρονος την απειλούσε με προσωπικές φωτογραφίες και αναγκάστηκε να φύγει μαζί του από το Αγρίνιο.
Στις αρχές Σεπτέμβρη είχαν νοικιάσει ένα σπίτι στην Αμαλιάδα και ο 26χρονος εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες αγροτικές δουλειές στη περιοχή.

Η 40χρονη θέλησε να φύγει και να επιστρέψει στο Αγρίνιο,  αλλά ο 26χρονος Πακιστανός δεν την άφηνε και την είχε έγκλειστη στο σπίτι και με την μορφή βίας, την κρατούσε με το ζόρι παρά την θέλησή της, ενώ της έσπασε το κινητό της τηλέφωνο ώστε να μη μπορεί να επικοινωνεί με κανέναν.
Ωστόσο, η 40χρονη κατάφερε να επικοινωνήσει με έναν φίλο της, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος μετέβη προχθές έξω από το σπίτι όπου διέμενε η 40χρονη για να βοηθήσει στην απόδρασή της.
Η γυναίκα αρχικά, φέρεται να έσπασε το τζάμι παραθύρου του σπιτιού και κατάφερε να αποδράσει, όπου την περίμενε ο Αλβανός φίλος της και μαζί μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας και κατήγγειλαν το περιστατικό.
Τέλος μετά την καταγγελία της γυναίκας, Αστυνομικοί του Τμήματος Αμαλιάδας συνέλαβαν τον 26χρονο και σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη κράτηση και άσκηση βίας.
Ο 26χρονος χθες το πρωί οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Αμαλιάδας που του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στην Ανάκριση, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

http://amaliadanews.gr/
agriniopress
google page rank