Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Στις Βρυξέλλες με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ο Κώστας Καραγκούνης

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης βρίσκεται στις Βρυξέλλες προσκεκλημένος από το Δίκτυο Νέων Βουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του θα  πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όπως επίσης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει συναντήσεις επιτροπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συζητούν θέματα και Ελληνικού ενδιαφέροντος. Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι και η συζήτηση γύρω από το ευρώ και τον πόλεμο ιδεών που βιώνει τελευταία η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, θα παρευρεθεί  σε γεύμα που οργανώνει ο Etienne Davignon, πρώην αντιπρόεδρος της Κομισιόν, στο πλαίσιο συναντήσεων της Ομάδας Φίλων Ευρώπης. Στο ανωτέρο γεύμα θα περερευθούν και εξέχουσες προσωπικότητες όπως οι Wided Bouchamaoui βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης 2015 και Πρόεδρος της Τυνησιακής Ομοσπονδίας Βιομηχανίας, Εμπορίου και Βιοτεχνίας (UTICA), Mario Monti πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας,  Kristalina Georgieva Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συμπροεδρεύουσα της Ομάδας Υψηλού Επιπέδου των Ηνωμένων Εθνών για την Χρηματοδότηση Ανθρωπιστικών Δράσεων,  Kevin Rubb πρώην Πρωθυπουργός της Αυστραλίας και Jaap de Hoop Scheffer Πρόεδρος της Δανικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.
google page rank