Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Απαγορεύσεις - ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τον Ακτιο Δρόμο που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Νίκου Τσακάλη

Mε σκοπό την ομαλή και ασφαλή τέλεση του «Ακτίου Δρόμου» και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στην περιοχή, λογω της διεξαγωγής του ημιμαραθωνίου δρόμου, αποφασίζονται από τον Α/Δ Ακαρνανίας:
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 09:00 έως 11:00 στο τμήμα της ε.ο. Πρεβέζης – Αγίου Νικολάου από την 2+000 χ/θ (είσοδο κρατικού αερολιμένα Ακτίου) έως την 5+000 χ/θ (σημείο συμβολής της με την ανώνυμη δημοτική οδό τοπικής κοινότητας Αγίου Νικολάου Βόνιτσας), καθώς και στο τμήμα της ε.ο. Αμφιλοχίας Λευκάδας από την 36+000 χ/θ έως την 48+000 κατά τις ώρες 09:30 έως 12:00.
Αποφασίζεται ακόμη η σταδιακή προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή η εκτροπή αυτών, μέσω παρακαμπτηρίων οδών, εντος του οικισμού Αγίου Νικολάου από ώρες 09:00 έως 11:00 καθώς και σε δημοτικές οδούς εντος της πόλης της Βόνιτσας από ώρες 10:30 έως 13:00.
Η απαγόρευση στάσης , στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρες 09:00 έως 13:00 , από την συμβολή των οδών Βλυχών και Εθν. Σταδίου έως την συμβολή των οδών Βενιζέλου και Εθν. Σταδίου.
Τέλος αποφασίζεται η απαγόρευση στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρες 09:00 έως 13:00 καθ’ολο το μήκος της παραλιακής οδού της Βόνιτσας.
Η λήψη των επιβαλλόμενων μέτρων υλοποίησης της απόφασης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας.
Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας) , δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.
google page rank