Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια που είχαν πρόβλημα από το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στην Πάλαιρο στα σχολεία καθώς μέσα σε δύο χρόνια έγιναν σοβαρές επεμβάσεις σε όλα τα σχολικά κτήρια.
 Στον Παιδικό Σταθμό άλλαξε εξολοκλήρου η σκεπή καθώς εγκυμονούσε κινδύνους, κόπηκαν τα δέντρα που ήταν επικίνδυνα για να πέσουν(ένα πεύκο μάλιστα είχε πέσει μόνο του) και έγινε αλλαγή στα όργανα παιδικής χαράς.
Στο Δημοτικό Σχολείο τοποθετήθηκε κιγκλίδωμα στο  δρόμο για την ασφαλή μετάβαση των παιδιών καθώς στην Πάλαιρο τα σχολεία είναι όλα σε μια τοποθεσία με αποτέλεσμα κάθε πρωί να υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση οχημάτων.
Στον αύλειο χώρο του σχολείου τοποθετήθηκε ένα μεγάλο σκέπαστρο το οποίο εξυπηρετεί μαθητές και γονείς τις ημέρες που βρέχει, ενώ το σχολείο βάφτηκε εξολοκλήρου εσωτερικά και εξωτερικά και τις επόμενες ημέρες θα μπουν δέντρα για να έχουν ίσκιο οι μαθητές.
Αξίζει όμως να κάνουμε και μια αναφορά στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ο οποίος είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος σύλλογος και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δράσεις που αφορούν το σχολείο.
Στο Γυμνάσιο δημιουργήθηκε εξαρχής νέα αίθουσα για να καλύψει τις ανάγκες του σχολείου καθώς δεν επαρκούσαν οι αίθουσες και τα παιδιά ήταν αναγκασμένα να παρακολουθούν μαθήματα σε αρκετά μικρές αίθουσες.

Βάφτηκε το σχολείο πέρυσι εσωτερικά και φέτος εξολοκλήρου εξωτερικά.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank