Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΑΟ Παλαίρου στην Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας μετά την εκτός έδρας νίκη του, επί της Α.Ε.Πρεβέζης!

Το ματς δε διεκδικεί «δάφνες ποιότητας», είχες πολλές και δυνατές προσωπικές μονομαχίες, ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και ο πιο… ψύχραιμος επικράτησε στο τέλος της αναμέτρησης.
Οι «πράσινοι» απείλησαν την εστία του Κανδυλάπτη στο 27’, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ η Πάλαιρος «απάντησε» στο 43’ με σέντρα του Κατσαμπίρη και κεφαλιά του Καλέμι (μπλόκαρε ο Βασιλάκος).
Το γκολ που έκρινε και το νικητή σημειώθηκε στο 61’. 
Ο Καλέμι πάσαρε στον Νταλάρδα, ο οποίος μόλις είχε μπει στο ματς ως αλλαγή και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 
Η Ένωση απείλησε την εστία του Κανδυλάπτη στο 67’. 
Ο Νικάκης έκανε την κάθετη πάσα στην «πλάτη» της άμυνας των φιλοξενούμενων, αλλά ο γκολκίπερ της Παλαίρου έπεσε στα πόδια του Νταλάρδα και έδιωξε τη μπάλα, πριν ο επιθετικός των «πρασίνων» προλάβει να πάρει καλή θέση για να πλασάρει σωστά.
Στο 68’ ο Κατσαμπίρης ανέτρεψε τον Πανταζή μέσα στην περιοχή της Παλαίρου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.
 Ο Παπαδόπουλος σούταρε αλά… Πανένκα, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. 
Ο Καζούκας στο 85’ (κεφαλιά-άουτ) και ο Παπαδόπουλος στις καθυστερήσεις (κεφαλιά-άουτ), δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.




Διαιτητής: Κωνσταντίνου
Βοηθοί: Γκαρτζονίκας – Πάτσης



ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Βασιλάκος, Ζήσης, Παπαδόπουλος, Ντέντι Θ., Ντέντι Αλ., Πανταζής, Τσούτσης (62’ Νταλάρδας), Λεόπουλος (67’ Ζέρης), Καζούκας, Κουτρούμπας, Νικάκης (80’ Σακκάς).
ΑΟ Παλαίρου (Παναγιωτίδης): Κανδυλάπτης, Χονδρογιάννης (59’ Νταλάρδας), Μαντσίνγκος, Στριφτάρης, Χριστοδούλου, Μπάτσος, Χρυσούλης (73’ Ασημάκης(, Τσακάλης, Κατσαμπίρης (77’ Μαγκανάκης), Ζέλος, Καλέμι.


πηγή: atpreveza.gr
google page rank